SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN 2020 // Roger Federer, despre problemele cu aerul din Australia: „Mergeți pe stradă și întrebați oamenii ce vor!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 20:08

Roger Federer (38 de ani, 3 ATP) a vorbit despre problemele cauzate de incendii la Melbourne, gazda primului turneu de Mare Șlem al anului. 

„Sincer, chiar nu știu ce să spun despre situația asta. Aș putea oferi orice fel de răspuns. Putem noi să facem ceva în legătură cu asta? Nu foarte multe. Ce situație... Putem doar să ținem legătura cu oficialii. Dacă ei își dau acceptul, înseamnă că se poate juca.

Mergeți pe stradă, întrebați oamenii dacă vor să mute turneul din Melbourne sau din Australia. Din ce ni s-a spus la ședința dinaintea turneului, la Jocurile Olimpice și la alte competiții importante, indexul calității aerului era de 300. Aici arată 200”, a declarat Roger Federer într-o conferință de presă susținută la Melbourne.

Roger Federer, tragere ușoară la sorți

Roger Federer debutează luni la Australian Open împotriva americanului Steve Johnson (81 ATP). Elvețianul a avut parte de o tragere ușoară la sorți, după părerea specialiștilor.  

Cum ar putea arăta traseul lui Federer » Adversari:

  • Turul 1 - Johnson 
  • Turul 2 - Krajinovic 
  • Turul 3 - Hurkacz 
  • Optimi - Shapovalov/Dimitrov 
  • Sferturi - Berrettini 
  • Semifinale - Djokovic 
  • Finală - Nadal

„Marea problemă în Australia e ce s-a întâmplat cu animalele, cu pădurile, cu vegetația. Problematică e situația pompierilor care s-au luptat cu flăcările, nu condițiile în care ar trebui să jucăm noi”
Roger Federer

Vezi și:

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Alex Corretja, impresionat de Simona Halep: „Nu vrei să dai peste ea în turneu” » Schimbarea care l-a dat pe spate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează