SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO Stupoare la Australian Open: Rafael Nadal, eliminat în 3 seturi de locul 65 ATP! Soția sa a plâns în tribune

Rafael Nadal, eliminat în turul 2 la Australian Open 2023  // FOTO: Imago +20   FOTO
Rafael Nadal, eliminat în turul 2 la Australian Open 2023 // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 09:14 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 09:32

Rafael Nadal (2 ATP, 36 de ani) a fost eliminat în turul 2 la Australian Open 2023. Ibericul a fost învins de americanul Mackenzie McDonald (65 ATP, 27 de ani), scor 4-6, 4-6, 5-7.

Campion în 2022 și favoritul numărul 1, după retragerea lui Carlos Alcaraz, Rafael Nadal a pierdut fără drept de apel în fața lui Mackenzie McDonald, la capătul unui meci de 2 ore și 26 de minute. 

Rafael Nadal, eliminat în turul 2 la Australian Open 2023 

McDonald a început tare meciul. A făcut break în primul game și a mai reușit unul la 3-1. Nadal a reușit să își ia un break înapoi și a dus scorul la 2-4, dar adversarul lui s-a menținut în față și a câștigat setul cu 6-4. 

Setul secund a început identic. Nadal a pierdut primul game de serviciu, dar a reușit să egaleze la 2-2. La 3-3, McDonald a mai făcut un break, iar la 5-3 a avut loc momentul care a decis soarta meciului. 

+16 FOTO

Nadal, accidentare la Australian Open. Soția sa, în lacrimi 

La 3-4, când și-a pierdut serviciul, Nadal s-a întins după o minge și s-a accidentat la coapsa piciorului stâng. Ibericul s-a deplasat cu greu pe teren și a cerut intervenția fizioterapeutului. 

În momentul accidentării, camerele TV s-au concentrat pe membrii echipei sale, care erau vizibil îngrijorați, și pe soția sa, Maria Perello, care era în lacrimi. 

După un time-out medical, Nadal a revenit pe teren, dar a pierdut setul, 4-6. 

Setul 3 a fost mai echilibrat. Jucătorii au mers cap la cap până la 5-5, când McDonald a reușit să se desprindă. A făcut un break și a câștigat setul, 7-5, reușind calificarea în turul 3. 

McDonald va juca în runda următoare cu învingătorul meciului Daliber Svrcina - Yoshito Nishikoa.

Citește și: 

Ce face Simona Halep în timpul turneului de la Australian Open » Imaginea care a dat-o de gol

Consecință drastică pentru Sorana Cîrstea, după eliminarea rapidă de la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
danglumetu
danglumetu  •  19 Ianuarie 2023, 14:12
Postat de Braveheart.ro pe 19 Ianuarie 2023, 11:52

„asadar cu acceptarea dreptului la opinii ale spectatorilor” zici? Se pare că doar zici, nu și înțelegi ce zici. Ai dat un răspuns semidoct, de om alfabetizat la seral.

toti proorocii de la hristos incoace au minkkat acelasi meniu! pofta buna!

Braveheart.ro
Braveheart.ro  •  19 Ianuarie 2023, 11:52
Postat de danglumetu pe 18 Ianuarie 2023, 11:31

tu vorbesti, sigur, de la acea inaltime? ''felicitari''! nu trebuie sa fii federer ca sa intelegi ce joaca nadal cum nu trebuie sa fii gheorghe dinica pt a intelege ce joaca stefan iordache! e vorba de activitati expuse publicului si pentru public, asadar cu acceptarea dreptului la opinii ale spectatorilor fara ca profesionistii respectivi sa se implice in comentarii cu platitorii de bilete, in schimb acest drept este nelimitat pt privitorii care sintem!

„asadar cu acceptarea dreptului la opinii ale spectatorilor” zici? Se pare că doar zici, nu și înțelegi ce zici. Ai dat un răspuns semidoct, de om alfabetizat la seral.

danglumetu
danglumetu  •  18 Ianuarie 2023, 20:39

moderatorule, am 3-4 comentarii nepublicate! de ce???

Vezi toate comentariile (28)
Comentează