SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN Caroline Wozniacki explică revenirea uimitoare din meciul cu Fett: "Am fost cu un picior în afara turneului"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 15:10

Daneza Caroline Wozniacki a reușit azi să se califice în turul al treilea, după ce a revenit de 1-5 și 15-40 în decisiv cu Jana Fett din Croația pe care a învins-o cu 3-6, 6-2, 7-5.

Cum a reușit a doua jucătoare a lumii să facă acest lucru? Caro a explicat care a fost momentul în care și-a dat seama că poate câștiga meciul.

"Am fost cu un picior în afara turneului, apoi am simțit că ea este contractată. Vorbind în general, tenisul e un joc al minții. Poți să ai cel mai bun forehand sau cel mai bun backhand, dar cel mai important este felul în care alegi loviturile.

Dacă ai încredere și ești curajos, lucrurile se desfășoară în favoarea ta, uneori dacă ai o perioadă grea e dificil să te scuturi, pentru că începi să te îndoiești de calitățile tale, chiar dacă ești un jucător imens. E foarte important mentalul și cred că am reușit de-a lungul carierei mele să încerc să joc punct cu punct și să ies din astfel de situații", a explicat daneza.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează