SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // Caroline Wozniacki n-a mai rezistat! S-a luat de organizatori: "A fost nepoliticos cu mine!" » L-a certat și pe arbitru

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 13:40

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA și una dintre favoritele turneului de la Australian Open, a avut o reacție nervoasă la adresa organizatorului, dar și la adresa arbitrului meciului cu Kiki Bertens, din turul III, câștigat în două seturi, 6-4, 6-3.

Caroline Wozniacki, care poate deveni lider WTA după Australian Open, a fost extrem de nervoasă în timpul meciului cu Bertens, având mai multe schimburi de replici cu arbitrul de scaun.

"Niciodată nu am mai fost arbitrată de acest tip. Sau nu mai țin eu minte. Dar a făcut o treabă proastă. A fost foarte slab. La un moment dat, terenul era ud, am cerut un prosop și a fost nepoliticos cu mine. Azi a fost nepoliticos și a luat multe decizii proaste", a declarat daneza, potrivit Tennis World USA.

dezmăgită de organizatori

Caroline, care a avut norocul să joace în sesiunea de seară, i-a criticat și pe organizatori, pentru că în timpul meciului Novak Djokovic - Gael Monfils, câștigat de sârb, nu au tras acoperișul, pentru a crea condiții mai bune de joc ș pentru a-i feri pe jucători de căldura sufocantă.

"Poate fi periculos pentru noi ce se întâmplă. M-am uitat la meciul Monfils - Djokovic, din camera mea, cu aer condiționat. M-am gândit că este păcat că acoperișul nu a fost tras. Ar fi fost un meci de foarte mare calitate.

Dintr-o dată, Monfils se simțea foarte rău din cauza căldurii. Puteam să-i vedem pe amândoi luptându-se, putea un meci incredibil. Dar totul a fost blocat de căldură. Nu știu exact care sunt regulile în privința acoperirii terenului când e cald, dar a fost brutal", a adăugat fostul lider mondial.

40
de grade au fost vineri, la prânz, la Melbourne

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10201428207104922
Adrian Ionescu  •  27 Ianuarie 2018, 03:30

Numai că adversara este tot femeie și cunoaște la fel de multe trucuri. Ele sunt făcute să-i destabilizeze pe bărbați...

paul.o.53
paul.o.53  •  20 Ianuarie 2018, 22:41

Departe de a fi rasist, dat Monfils cu origini ( si ADN) african ar fi trebuit sa sufere mai putin la caldura din teren decat Djokovici.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  20 Ianuarie 2018, 14:55

Fara suparare dar Wozniacki e tare plangacioasa. Mi-o amintesc si la meciul de la RG cu Cici Bellis cum tot insista ca arbitrul sa opreasca meciul pentru ca e intuneric si ea nu mai vede mingea. Ceea ce i se intampla evident si oponentei si nu era chiar adevarat, dar... Problema era ca se gasea intr-o situatie dificila (a castigat in 3 seturi in cele din urma dar foarte greu). Probabil de aceea nu e luata prea mult in seama cu plangerile ei - sunt prea multe. Cred ca e o tactica. Asa cum Sarapova trage de timp la serviciu si mai trage o fuga la vestiar (totusi doar la meciurile cu Halep vad ca o face), Caro mai face o plangere, se indigneaza, atrage atentia la problema ei si... destabilizeaza adversara.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează