SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Cu cine ar merge John McEnroe la război dintre Federer, Nadal și Djokovic: „Ce are el depășește orice armată”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 22:17

John McEnroe a acordat un interviu celor de la El País și a răspuns la câteva întrebări despre The Big Three, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Roger Federer. 

Cine va deține recordul în privința turneelor de Mare Șlem? „La finalul anului Nadal sau Federer, dar dacă ar fi să pariez à la longue aș face-o pe Djokovic. Dacă va rămâne sănătos, poate câștiga câte două trofee pe an. Trebuie să ne mai întrebăm și dacă Roger mai e capabil să câștige vreunul sau poate cineva să-l învingă pe Nadal la Roland Garros”, a spus fostul jucător american. 

John McEnroe: „Cu Nadal aș merge la război”

Rugat să-i caracterizeze pe cei trei, el a răspuns: „Nadal e forța, Federer e răbdarea și Djokovic e strategul. Dacă ar fi să merg la război cu unul dintre ei, aș face-o cu Rafa, ce are el depășește orice armată”. 

 Și cu ce stil de muzică se compară Rafa? „E rock n’ roll, energie pură, electricitate, adrenalină și o rezervă nesfârșită de emoții care te duc spre limită”.

Vezi și: 

Halep, aproape de o nouă performanță istorică: doar Serena Williams și Maria Sharapova au mai reușit asta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează