SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN Explicațiile lui Djokovic » Ce spune sârbul despre planul său: "Nu cred că e ceva nesănătos în acest lucru"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 12:01

Sârbul Novak Djokovic a revenit în tenis, după o pauză de șase luni și s-a calficat în turul al doilea la Melbourne, după ce a trecut de Donald Young cu 6-1, 6-2, 6-4.

La conferința de presă de după meci, fostul lider mondial a ținut să clarifice unele lucruri, după ce mai multe ziare au scris despre faptul că el vrea să facă un sindicat care să obțină mai mulți bani pentru jucători .

"Am văzut că unii dintre voi au exagerat și au scos totul din context. M-ați descris ca pe o persoană lacomă, care cere bani și vrea să boicoteze. Vă respect dreptul la opinie și în mare parte e adevărat ce ați scris. Noi, jucătorii vrem să se discute despre anumite aspecte. Nu cred că e ceva nesănătos în acest lucru.

De abia de două sau trei ori ne strângem atât de mulți și am vrut să profităm de această oportunitate să discutăm, să vedem cum reacționează unii, ce păreri a. Nu am luat nicio decizie. Nu am vorbit despre vreun boicot sau ceva de acest gen", a explicat Nole.

El a mai fost întrebat ce părere are despre formarea unui sindicat. "Știu că vreți să mergeți mai departe, dar nu am discutat despre așa ceva. Am discutat despre niște lucruri pe care nu avem ocazie să le punem pe masă în grupuri atât de mari. Totul a fost făcut într-un mod normal și politicos, nu am dat pe nimeni afară. Jucătorii au vrut să rămână între ei". De asemenea el a ținut să sublinieze că la această întâlnire nu a fost prezent niciun avocat, așa cum a susținut The Telegraph. 

"Nu sunt eu cel care ia toate deciziile, eu sunt doar președintele Consiliului jucătorilor. Sunt bucuros că fac parte din acest sport și că pot contribui să-l îmbunătățim. Sper ca generațiile următoare să beneficieze de un sport mai bun" Novak Djokovic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
merace
merace  •  16 Ianuarie 2018, 19:06

Eu admir intentia lui Nole. Nimeni nu apara drepturile sportivilor fata de patroni sau organizatori. Majoritatea muncesc din greu pe bani putini, dar patronii si organizatorii de competitii iau cei mai multi bani. Ma uit la fotbalisti, sunt vanduti ca vitele ca sa isi faca palate patronii. Daca ar avea un sindicat, le-ar putea apara drepturile. Pe cont propriu, sunt oi de ingrasat si vite de muls de catre patroni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează