SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

AUSTRALIAN OPEN // Maria Sharapova după eliminarea rivalei Caroline Wozniacki: "Doar cu Simona Halep la US Open am simțit asta"

Maria Sharapova a scos-o pe Caroline Wozniacki, foto: Guliver/gettyimages
Maria Sharapova a scos-o pe Caroline Wozniacki, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 12:21

Jurnaliștii prezenți la Australian Open au încercat să încingă din nou relația tensionată dintre Maria Sharapova și Caroline Wozniacki, după ce rusoaica a scos-o pe daneza în 3 seturi, scor 6-4, 4-6, 6-3.

Jucătoarele au fost mai reținute de data aceasta. Rusoaica a fost întrebată dacă victoria în fața danezei i-a dat mai multă satisfacție având în vedere comentariile făcute de Wozniacki în trecut, daneza atacând-o pe Masha după ce aceasta a fost suspendată pentru dopaj.

"Îmi place să câștig. Sunt fericită și mândră de felul în care am evoluat și de faptul că am ajuns în optimi de finală. Asta este tot ce contează!", a spus Maria Sharapova.

Rusoaica a detaliat apoi ce a înseamnat această victorie pentru ea:

"M-am simțit prezentă pe teren, e genul de meci pe care îmi doresc să îl joc contra fetelor din top. Îmi place să am în față provocări și poate doar la US Open în 2017, la meciul cu Halep am mai avut parte de așa ceva. Sunt doar câteva partide în care am reușit să fac față atât de bine. Înveți multe din aceste meciuri și când ieși din situații dificile, atunci acelea sunt victoriile mari".

Caroline a fost întrebată dacă a vorbit cu Sharapova înainte de meci.

"Relația mea cu Maria Sharapova e la fel cum a fost și înainte. Ea nu vorbește cu nimeni, doar cu echipa ei, are rutina sa. Eu îmi văd de ale mele, am prietenii mei. Suntem aici pentru a juca tenis, suntem competitoare și încercăm să dăm totul când intrăm pe teren", a explicat ea.

Citește și:

Maria Sharapova, IMPECABILĂ! Victorie clară contra campioanei Caroline Wozniacki + cădere incredibilă în clasamentul mondial pentru daneză

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
12luminaverde
12luminaverde  •  19 Ianuarie 2019, 00:11

Interesanta schimbare de atitudine la ambele; la rusoaica in bine si la poloneza in rau... Trebuie amintit si faptul ca "drogurile" luate de rusoaica pe ascuns erau luate simultan de marea (la propriu si la figurat) vedeta de culoare, cu consimtamantul WTA... Asta ca sa nu zicem sa cineva acolo judeca cu doua masuri (diferite)... P.S. Da, stiu, nu e chiar poloneza, poloneza; reprezinta Danemarca asa cum fetita asta noua, reprezinta Canada si toti romanii o considera romanca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează