SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Observație neobișnuită a jurnaliștilor australieni despre Simona Halep: "Să fii cea mai bună din lume nu-ți garantează asta! Uitați-vă la Simona"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 09:44

Simona Halep o va înfrunta mâine dimineață, de la ora 10:30, pe Caroline Wozniacki, în finala de la Australian Open din acest an. Miza? Primul turneu de Mare Șlem pentru ambele, dar și locul 1 WTA. 

În plus, pentru Simona Halep poate însemna o nouă postură în a negocia cu un sponsor care să o îmbrace după acest turneu. Exact acest subiect a fost dezbătut de australieni:

"Uitați-vă la rochia Simonei Halep pe care o va purta în finala Australian Open şi veţi observa ceva neobişnuit. Wozniacki va fi îmbrăcată într-un echipament cu un logo al gigantului Adidas. Așa e când o companie îţi plăteşte o grămadă de bani pentru a-i promova brandul.

Dar, apoi, uitaţi-vă mai atent la Simona, când iese pe tunel. Dacă veţi privi rochia roşie pe care a purtat-o pe durata întregului turneu, nu veţi vedea nicio urmă de sponsor.

Se pare că să fii cea mai bună jucătoare din lume nu-ţi garantează contracte importante de sponsorizare. La meciul cu Kerber Halep a purtat o şapcă neagră cu un logo de la Australian Open. Aceeaşi şapcă ce poate fi cumpărată de la magazinul de suveniruri de la Australian Open", a scris News.com.au.

  • Finala dintre Halep și Wozniacki se joacă sâmbătă, în jurul ore 10:30, și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport. 

Citește și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
716558278523438
Mihail Niculescu  •  27 Ianuarie 2018, 12:40

Simona se simte obosita si fara vlaga. Nu mai poate sa faca fata tavalugului de WOZNIACKI.Pacat de efortul depus pina aici.

716558278523438
Mihail Niculescu  •  27 Ianuarie 2018, 12:40

Simona se simte obosita si fara vlaga. Nu mai poate sa faca fata tavalugului de WOZNIACKI.Pacat de efortul depus pina aici.

1662531363757775
Adrian Dorin  •  27 Ianuarie 2018, 09:36

SA AIBA AUSTRALIENII " LOCUL UNU MONDIAL "..SI SA " VORBESHTE " ATUNCI......am crezut ca sunte-m unici..si ne uita-m in curtea altuia.....

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close