SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2021

VIDEO Jucătoarea care a făcut spectacol în Australia: „Vrei să mănânc mingea? Bine!”

Ons Jabeur s-a distrat pe cinste în camera de hotel
Ons Jabeur s-a distrat pe cinste în camera de hotel

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 14:33 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 15:35

Ons Jabeur (26 de ani, 30 WTA) se află la Melbourne, aceasta fiind, la fel ca ceilalți jucători prezenți la Antipozi, în perioda obligatorie de carantină de dinainte de Australian Open.

Tunisianca Jabeur, aflată pe locul 30 în lume, și-a transformat camera de hotel într-un teren improvizat de antrenament, la fel cum a procedat și Sorana Cîrstea. În urmă cu două zile, ea a postat un videoclip amuzant pe rețele de socializare. 

„Mănâncă mingea!”, a fost unul dintre sfaturile primite de Ons Jabeur de la antrenorul ei. Jucătoarea din Tunisia s-a conformat și a ascultat îndemnul primit de la partenerul de antrenament. Spre amuzamntul tuturor, una dintre mingile primite de Jabeur era din ciocolată, iar jucătoarea a savurat-o cu poftă.

Sorana Cîrstea, ironii în lanț pentru organizatorii Australian Open

Sorana Cîrstea (30 de ani, locul 72 WTA) continuă să se afle în carantină la Melbourne, în așteptarea Australian Open. Sportiva din România se vede nevoită să stea în izolare, după ce o parte dintre persoanele care s-au aflat în avionul cu care a venit în Australia au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Până când va putea ieși din camera de hotel pentru a se antrena, Sorana își „omoară” timpul așa cum poate. S-a filmat exersându-și loviturile cu un perete, moment în care fanii au remarcat cât de ordonată este camera ei. La câteva zile distanță, Sorana i-a ironizat pe organizatori, declarându-se aparent fericită că a primit, în sfârșit, un aspirator.

VIDEO Surorile Williams, în pași de dans pe terenul de tenis

Citește și alte știri din tenis:

Sorana Cîrstea, săgeată către Simona Halep înainte de Australian Open? De la ce a pornit totul

FOTO Sorana Cîrstea, ironii în lanț pentru organizatorii Australian Open » Cum s-a fotografiat în camera de hotel: „Nu am mai fost așa fericită în viața mea”

Incendiu puternic în Australia, aproape de locul unde este cazată Simona Halep » Reacția lui Darren Cahill

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  25 Ianuarie 2021, 16:15

Ce nu fac femeile cu gura?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează