SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN /

AUSTRALIAN OPEN // Patrick Mouratoglou, aproape să stârnească un nou scandal » Tsitsipas a fost de data asta „eroul negativ”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 20:51

Stefanos Tsitsipas, locul 15 ATP, a pierdut în fața lui Rafael Nadal (2 ATP) scor 2-6, 4-6, 0-6. Patrick Mouratoglou a fost surprins din nou oferindu-i sfaturi în timpul semifinalei.

  • Rafael Nadal va juca în finala Australian Open contra câștigătorului dintre Novak Djokovic și Lucas Pouille. Ultimul act are loc duminică, de la 10:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1.

Mouratoglou a stat în loja lui Tsitsipas pe durata întregului Australian Open. În semifinala cu Nadal, antrenorul francez a fost surprins în mai multe momente comunicând prin semne cu tânărul jucător grec. 

Nu a fost singura astfel de ieșire. În meciul din sferturi, contra lui Bautista, arbitrul de scaun a observat și l-a avertizat. Patrick Mouratoglou crede că decizia a fost nedreaptă.

„Nu i-am spus niciun cuvânt. Tatăl său a făcut-o, dar nu e mare lucru. În timpul pauzei dintre două seturi, tatăl i-a transmis să se hidrateze. Stefanos uitase să facă asta. I-a spus «Nu uita să bei apa», doar atât. Mi se pare hilar să primești penalizare pentru asta”, a afirmat antrenorul francez.

Mouratoglou și Serena, sancționați la US OPEN

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) a fost penalizată în timpul finalei de la US Open contra lui Naomi Osaka (21, 4 WTA). Arbitrul de scaun Carlos Ramos a observat schimbul de idei dintre americancă și antrenorul Patrick Mouratoglou. A urmat un scandal monstru. Serena a lansat acuzații dure, cu urmări importante. Una dintre ele a fost aceea că Ramos nu a mai fost delegat la partidele fostului lider mondial.

Vezi și: 

AUSTRALIAN OPEN // FOTO Nadal, surprins într-o ipostază rar întâlnită » A fost „victima” camerelor hulite de Djokovic și Federer

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
burgman
burgman  •  25 Ianuarie 2019, 09:02

Mi se par situații penibile! Ce poate să-i transmită ăla prin câteva semne?

10155633308976552
Cornel Perju  •  25 Ianuarie 2019, 00:26

toata treaba asta e penibila. regulamentul specifica foarte clar ca antrenorul nu are voie sa vorbeasca cu jucatorul, restul oamenilor din tribuna pot sa o faca. Patrick nu este antrenorul lui deci poate sa faca ce vrea el

catalynn
catalynn  •  24 Ianuarie 2019, 23:22

Bine ca de la anul la AO si USO vor fi OCC deci terminam odata cu circul. Muratura nu era antrenorul grecului, cum nu era nici Segarceanu al Simonei, faptul ca ii face un semn este un ajutor infim, de altfel s-a vazut in ce hal l-a batut Nadal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează