SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Petra Kvitova, declarații tulburătoare înaintea finalei: „Nu mă puteam apropia de niciun bărbat”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 16:46

Petra Kvitova (28 de ani, 6 WTA) va disputa finala Australian Open împotriva lui Naomi Osaka (21 de ani, 4 WTA). Cehoaica a mărturisit că a rămas cu sechele în urma atacului suferit în 2016.

„Mărturisesc asta pentru prima dată. Este ciudat, sunt conștientă, dar nu credeam că voi mai putea juca la acest nivel. Nu a fost ușor să trec peste acel eveniment. Aici mă refer la parte psihică, nu la cea fizică. 

Mi-a luat foarte mult timp să recapăt încrederea în oameni, în special în bărbați. Nu puteam sta singură în preajma lor. Îmi amintesc și acum prima zi în care am rămas singură. Era în vestiarul clubului la care mă antrenez în Praga.  Am mers imediat la cei din staff-ul meu și le-am zis că a fost mai bine decât mă așteptam”, a declarat Kvitova.

În 2016, Petra Kvitova se afla în apartamentul său din orașul ceh Prostejov, când un individ care s-a dat drept lucrător la gaze a pătruns în casă. Respectivul a încercat să o jefuiască și i-a pus cuțitul la gât jucătoarei de tenis. În urma acestei lupte, cehoaica în vârstă de 26 de ani s-a ales cu răni grave la patru degete de la mâna stângă, cea cu care joacă. 

Vezi și:

S-a stabilit finala feminină la Australian Open » Petra Kvitova și Naomi Osaka vor juca pentru trofeu și pentru locul 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  25 Ianuarie 2019, 12:17
Postat de comedy.central pe 24 Ianuarie 2019, 17:40

Pe plan mondial Kvitova e mai iubita ca Halep! sa fim corecti!

Tin sa spun de la inceput ca e lipsit de relevanta, dar te asigur ca te inseli. Simona a fost in ultimii doi ani castigatoarea premiului (simbolic) de favorita a fanilor, dupa ce 6 ani la rand poloneza Agnieszka Radwanska monopolizase pozitia aceasta. Kvitova nu l-a castigat niciodata. In schimb Petra este cea mai apreciata jucatoare in circuit, mai ales datorita caracterului. Exista un trofeu, tot simbolic, Karen Krantzcke, oferit celei mai apreciate jucatoare in urma votului colegelor de circuit si care a fost castigat de 7 in ultimii 8 ani de cehoaica. Doar Clijsters l-a obtinut de mai multe ori (de 8). Dar, cum spuneam, nu prea conteaza, insa in randul fanilor Simona e favorita (a mai fost de 2 ori si cea mai populara jucatoare in vremea in care se decerna si acest, la fel de simbolic, trofeu).

badeadorian
badeadorian  •  24 Ianuarie 2019, 18:52
Postat de comedy.central pe 24 Ianuarie 2019, 17:40

Pe plan mondial Kvitova e mai iubita ca Halep! sa fim corecti!

Asa a spus Charlie Harper in doi barbati si 1/2 ???... pe comedy central ?

dobrinibamus
dobrinibamus  •  24 Ianuarie 2019, 18:26

Bravo Petra ... sa de a Domnu sa castigi, ca meriti !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează