SPORTURI  »  TENIS  »  FEDERER - BERDYCH

AUSTRALIAN OPEN // Roger FEDERER, 3-0 cu Tomas BERDYCH » Elvețianul e în semifinalele Australian Open fără să fi pierdut vreun set până acum

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 09:54

Roger Federer (locul 2 ATP) a trecut de Tomas Berdych și s-a calificat în semifinalele Australian Open, scor 7-6 (1), 6-3, 6-4. Elvețianul este la 14-a semifinală la Antipozi din carieră.

Roger Federer a avut emoții doar în debutul partidei, când Berdych a avut 5-2, însă nu a putut închide setul. Elvețianul a jucat impecabil în tie-break, a servit precis, finalizând cu o "scurtă" de zile mari.

A urmat un galop de sănătate al campionului en-titre de la "Antipozi". 
Federer s-a impus în 2 ore și 18 minute, scor 7-6, 6-3, 6-4, și va da piept în semifinale cu  Hyeon Chung, marea surpriză a turneului. În cealaltă semifinală se înfruntă Kyle Edmund și Marin Cilic. 

Roger Federer are un parcurs impecabil la Australian Open, fiind singurul jucător care nu a pierdut vreun set. . 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
194362334230310
Robert Damian  •  24 Ianuarie 2018, 12:52

Nici nu stiu ce se mai poate spune despre GIGANTUL asta!!!!!!Un jucator,UNIC probabil in Istoria tenisului masculin!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează