TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // S-au încins rebelii! Alexander Zverev s-a luat de Nick Kyrgios: „Nu e jignire” » Replica australianului

Duminica, 19 Ianuarie

Alexander Zverev (7 ATP) și Nick Kyrgios (26 ATP), doi dintre rebelii circuitului masculin, au avut un schimb de replici de la distanță.

Zverev crede că australianul Kyrgios primește prea multă atenție: „Cred că există mulți jucători tineri care sunt mai buni decât el în acest moment. Nu spun asta ca pe o jignire. Cred că Stefanos Tsitsipas e mai bun, e mai constant în evoluții, mai sigur în meciurile de 5 seturi. Ca să îi bați pe cei mai buni trebuie să fii la un nivel ridicat mai mult timp”.  

Zverev nu îl consideră pe Kyrgios nici măcar cel mai bun sportiv din Australia: „Alex de Minaur are mai multă consistență în joc acum”. 

Kyrgios: „Asta e ultima mea grijă”

Lui Kyrgios i-au fost prezentate declarațiile neamțului, dar a refuzat să ofere un răspuns pe măsură: „Nu voi comenta. Cu toate lucrurile care se întâmplă acum, asta e ultima mea grijă. Zverev e un jucător grozav. Nu îmi dau seama de unde vin aceste declarații, care e rostul lor”.

Kyrgios va debuta marți împotriva italianului Lorenzo Sonego (52 ATP). Tot un italian va înfruta și Zverev, pe Marco Cecchinato (76 ATP). Australianul și neamțul se pot întâlni în semifinalele competiției.  

Vezi și: La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (1)

ionescugeorge77  •  20 Ianuarie 2020, 00:06

Zverev e cam prost ...ce poti sa i faci ?

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1