SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // S-au încins rebelii! Alexander Zverev s-a luat de Nick Kyrgios: „Nu e jignire” » Replica australianului

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 18:51

Alexander Zverev (7 ATP) și Nick Kyrgios (26 ATP), doi dintre rebelii circuitului masculin, au avut un schimb de replici de la distanță.

Zverev crede că australianul Kyrgios primește prea multă atenție: „Cred că există mulți jucători tineri care sunt mai buni decât el în acest moment. Nu spun asta ca pe o jignire. Cred că Stefanos Tsitsipas e mai bun, e mai constant în evoluții, mai sigur în meciurile de 5 seturi. Ca să îi bați pe cei mai buni trebuie să fii la un nivel ridicat mai mult timp”.  

Zverev nu îl consideră pe Kyrgios nici măcar cel mai bun sportiv din Australia: „Alex de Minaur are mai multă consistență în joc acum”. 

Kyrgios: „Asta e ultima mea grijă”

Lui Kyrgios i-au fost prezentate declarațiile neamțului, dar a refuzat să ofere un răspuns pe măsură: „Nu voi comenta. Cu toate lucrurile care se întâmplă acum, asta e ultima mea grijă. Zverev e un jucător grozav. Nu îmi dau seama de unde vin aceste declarații, care e rostul lor”.

Kyrgios va debuta marți împotriva italianului Lorenzo Sonego (52 ATP). Tot un italian va înfruta și Zverev, pe Marco Cecchinato (76 ATP). Australianul și neamțul se pot întâlni în semifinalele competiției.  

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Cum arată partenerul ideal de antrenament: „Să fie puternic, să aibă tot pachetul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Ianuarie 2020, 00:06

Zverev e cam prost ...ce poti sa i faci ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează