SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

AUSTRALIAN OPEN // Tabloul complet al sferturilor de finală + când se joacă meciurile

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 19:57

AUSTRALIAN OPEN 2020 // Luni s-au stabilit tablourile complete ale sferturilor de finală de la Australian Open. Simona Halep, Rafael Nadal sau Dominic Thiem sunt numele grele care au obținut azi biletele pentru faza sferturile. 

Sferturile de finală de la Australian Open 2020 se vor disputa pe durata a două zile, marți și miercuri, după următorul program:

Tabloul feminin de la Australian Open:

  • Ashleigh Barty - Petra Kvitova (marți, ora 03:30)
  • Sofia Kenin - Ons Jabeur (marți, ora 02:00)
  • Simona Halep - Anett Kontaveit (miercuri, ora urmează să fie anunțată)
  • Garbine Muguruza - Anastasia Pavlyuchenkova (miercuri, ora urmează să fie anunțată)

Tabloul masculin de la Australian Open: 

  • Rafael Nadal - Dominic Thiem (miercuri, ora urmează să fie anunțată) 
  • Stan Wawrinka - Alexander Zverev (miercuri, ora urmează să fie anunțată) 
  • Tennys Sandgren - Roger Federer (marți, ora 05:30) 
  • Milos Raonic - Novak Djokovic (marți, ora 10:00)

SIMONA HALEP - ANETT KONTAVEIT, DUEL PENTRU SEMIFINALE

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a învins-o pe Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open 2020. În runda următoare va da peste Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA), meciul urmând să aibă loc miercuri. 

SIMONA HALEP ARE DOUĂ VICTORII CU ANETT KONTAVEIT 

Halep și Kontaveit s-au întâlnit de două ori în circuitul WTA, Simona câștigândde fiecare dată. Ambele meciuri au avut loc în 2017. La Miami, Halep a câștigat 6-3,  6-0, iar la Roma s-a impus cu 6-2, 6-4. 

Câștigătoarea meciului Simona Halep - Anett Kontaveit va juca în semifinale cu învingătoarea partidei Garbine Muguruza - Anastasia Pavlyuchenkova. 

VIDEO // Simona Halep, interviu după victoria cu Elise Mertens

Vezi și: 

SIMONA HALEP - ANETT KONTAVEIT // VIDEO Jucătoarea din Estonia e fascinată de Halep! Declarații superbe la conferința de presă: „Va trebui să fac totul perfect ca s-o înving”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ecucu
ecucu  •  28 Ianuarie 2020, 21:59
Postat de ovidiu2019 pe 27 Ianuarie 2020, 22:46

Asta e parerea ta, daca o vezi la fata de aproape nu e asa frumoasa! Mie Simona Halep mi se pare frumoasa. Iar tu esti acritura de Bazinga, incredibil ce dereglat esti de ani de zile!

Ovidiu, Barzinga are gusturi rafinate***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  28 Ianuarie 2020, 08:58
Postat de ovidiu2019 pe 27 Ianuarie 2020, 22:46

Asta e parerea ta, daca o vezi la fata de aproape nu e asa frumoasa! Mie Simona Halep mi se pare frumoasa. Iar tu esti acritura de Bazinga, incredibil ce dereglat esti de ani de zile!

Te compatimesc,Ovidiule,daca o consideri frumoasa pe machidoana!Evuident,ai standarde foarte scazute si cred ca esti fan de prosop in fiecare dimineata,la greu....asa e?

bazinga
bazinga  •  28 Ianuarie 2020, 08:57
Postat de catalin.palcu pe 27 Ianuarie 2020, 21:15

Mai ai sa te rogi si de Garbine si de Ashley si se termina si turneul asta. Unii continua sa adauge la palmares, prestigiu si premii, tu continui sa fii o acritura ofticata.

Da,acritura ofticata se roaga ca Piciorus zglobiu sa piarda in finala,pentru ca infrangerea sa fie cat mai dureroasa....asta doresc eu Halepei!Te simti mai bine acum?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează