SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN Una dintre favorite acuză mari probleme: "Am o stare ciudată! Nu m-am simțit deloc bine"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 15:03

Elina Svitolina, a patra favorită a turneului Australian Open, a învins-o azi pe Katerina Siniakova în trei seturi cu 4-6, 6-2, 6-1, dar a dezvăluit că era să nu participe la această ediție a Australian Open. În plus, aceasta continuă să acuze probleme medicale.

"Nu m-am simțit deloc bine pe teren, am o stare ciudată de câteva zile, am încercat să mă recuperez și să fiu gata pentru meciuri, n-am stat prea multe ore la antrenamente. Chiar s-a pus problema să renunț la acest turneu", a dezvăluit ucraineanca.

Ea o va întâlni în turul următor pe compatrioata sa, Marta Kostiuk, o jucătoare în vârstă de 15 ani și care anul trecut s-a impus la junioare. "Sper ca echipa mea să facă totul pentru a fi pregătită pentru confruntarea din următorul tur. E interesant să joci împotriva cuiva care vine din aceeași țară cu tine", a spus Elina. 

Svitolina este în formă în începutul acestui an, câștigând turneul de la Brisbane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mplttev
mplttev  •  17 Ianuarie 2018, 22:10

Dintre toate jucătoarele pe care le-ai înșirat aici numai Georges părea de temut. În rest plevușcă. Oricum o să ia bătaie rău de tot de la junioara Kostiuk, care ar putea să facă o figură frumoasă în turneul ăsta ajungând în sferturi.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  17 Ianuarie 2018, 16:54

Oricum are un culoar spre semifinale cum rar se vede. Dupa 2 tururi niciuna dintre favoritele de pe sfertul ei de tablou nu mai e in concurs.Au iesit, rand pe rand, Venus, Makarova, Stephens, Peng, Kasatkina, Gorges si Gavrilova. Ar trebui sa valorifice o astfel de sansa.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  17 Ianuarie 2018, 16:46

Daca spunea Simona asa ceva erau 10 comentarii (macar) in care unii foarte priceputi ne explicau cu morga competenta cum isi pregateste ea alibiul pentru viitoarea infrangere. Bine ca-i Svitolina si pe aia nu-i intereseaza. Banuiesc insa cum elinsvitolinul (nu e intamplator nickname-ul) de pe site-ul lor de sport explica celorlalti cat de slaba e Svitolina si cum se teme ca o bate Kostiuk, de aia vezi bine ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează