SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Tecău și Rojer, ELIMINAȚI de o legendă a tenisului și de posesorul celui mai rapid serviciu din istorie

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 10:04

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriții numărul 3, au fost eliminați de la Australian Open de australienii Sam Groth și Lleyton Hewitt, scor 6-7, 6-4, 5-7.

Lleyton Hewitt, aflat la ultimul turneu din carieră, și Sam Groth, deținătorul celui mai rapid serviciu din istoria tenisului, i-au eliminat pe favoriții numărul 3 de la Australian Open, Roger și Tecău. 

Meciul a fost unul pe muchie de cuțit. Paradoxal, perechea româno-olandeză a câștigat 107 puncte, cu 8 mai mult decât adversarii lor.

263 km/heste recordul deținut de Sam Groth

 Tecău și Rojer trecuseră în primul tur, fără probleme, de perechea argentiniană G. Duran/ A. Molteni, scor 6-4, 6-3, în timp ce Hewitt și Groth i-au depășit pe Istomin și Kukushkin, scor 6-3, 6-3.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează