SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Avertisment pentru Murray » Britanicul e obligat să joace: ”Nu e după tine!”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2015 18:14

Andy Murray a ajutat Marea Britanie să se califice în finala Cupei Davis și anunțase la finalul confruntării că intenționează să renunțe la participarea la Turneul Campionilor, pentru a pregăti mai bine confruntarea cu Belgia.

ATP a reacţionat însă imediat prin Chris Kermode, preşedintele forului de tenis masculin. "Mastersul este un turneu obligatoriu din circuitul ATP. Prezenţa tuturor jucătorilor care s-au calificat la el este deci obligatorie, în afara situaţiei în care jucătorul este accidentat", a afirmat preşedintele ATP.

"Andy Murray este pe cale să realizeze un sezon superb şi şi-a cîştigat locul între cei mai buni opt jucători care participă la acest turneu. I-am auzit comentariile după Cupa Davis de la Glasgow. Totuşi, dacă nu este accidentat, Andy Murray va trebui să participe la Masters"
Chris Kermode

Turneul Campionilor se va desfăşura în perioada 15-22 noiembrie, cu o săptămînă înaintea confruntării dintre Belgia şi Marea Britanie din finala Cupei Davis.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează