SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TOKYO

Azarenka, prea puternică. Irina Begu a fost eliminată în turul doi de la Tokyo

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 11:23

Irina Begu, locul 38 WTA, a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului Premier de la Tokyo (Japonia), turneu dotat cu premii în valoare de 2.050.000 de dolari.

Românca a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 6-1, 6-3, după o oră şi 15 minute, de Victoria Azarenka (Belarus), cap de serie numărul 3 şi ocupanta poziţiei a treia în ierarhia mondială.

Pentru performanţa reuşită la Tokyo, Irina-Camelia Begu va primi 70 de puncte WTA şi 10.575 de dolari.

În proba de dublu, perechea Irina Begu/Anastasia Rodionova (România/Australia) a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (5), 6-3, după o oră şi 24 de minute, cuplul polonez Klaudia Jans-Ignacik/Alicja Rosolska şi va juca, în sferturile de finală, cu învingătoarele partidei dintre perechea cehă Iveta Benesova/Barbora Zahlavova Strycova şi cuplul Gisela Dulko/Flavia Pennetta (Argentina/Italia), cap de serie numărul 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dexter71
dexter71  •  27 Septembrie 2011, 12:22

Nu poti "forta" partea superioara a clasamentului WTA fara sa ai talent, fara munca si fara un antrenor mare. Inclin sa cred ca ei ii lipseste doar antrenorul. Ia-ti antrenor Irina, investeste in chestia asta si o sa-ti recuperezi investitia cu varf si indesat.

dexter71
dexter71  •  27 Septembrie 2011, 12:20

Mda... Azarenka cum o prinde cum o distruge. Sa speram ca Irina noastra va face pasul spre elita tenisului mondial prin imbunatatirea jocului si prin intarirea psihicului. Pentru asta ar avea nevoie in primul rand de un antrenor adevarat. Fara el, va continua sa bata in primul tur pe una mai slab clasata, iar cand va da de o jucatoare de Top 20 va intra dinainte invinsa. Imi place, are calitati dar la momentul la care e, fara un antrenor nu poate face pasul cel mare si va ajunge un soi de Dulgheru. E o problema acuta a tenisului romanesc, sportivi care promit si care apar in prim plan brusc pana spre locul 50, apoi se blocheaza si sfarsesc prin a se prabusi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează