SPORTURI  »  TENIS  »  REPORTAJ GSP

Azi în Gazetă // SACRIFICIUL » Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu, și-a vândut casa și trăiește în rulotă pentru a-și ține copiii la tenis: „Din 10 meciuri cu Halep, Bianca ar câștiga 7!”

Articol de - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 00:00

Reporterii GSP au mers lângă Pitești, acasă la Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu. Argeșeanul de 46 de ani pariază că-n maximum doi ani canadianca cu origini române va ajunge numărul 1 mondial. 

„Eu vă zic o chestie: din 10 meciuri directe între Halep și Andreescu, punându-l și pe ăsta la socoteală, scorul va fi 7-3 pentru Bianca. O spun clar. Acum, și-au luat pulsul. Dacă e să le comparăm în toate planurile, de la calități la mental, la psihic, Bianca e peste! 

Simona a avut șansa de a da peste Darren Cahill în viață. Uitați-vă cum se comporta cu Daniel Dobre, cum e cu Darren, că nu-și permite! Eu o iubesc pe Simona foarte tare, că e România, însă ar trebui să aibă o altă relație cu team-ul ei”, spune Hristache în interviu. 

Antrenorul povestește că face eforturi financiare incredibile pentru a-și ține cei doi copii la tenis. 

Gabriel Hristache și-a vândut casa, trăiește într-o rulotă și spune că fără 300.000 de euro nu poți duce un sportiv la marea performanță. 

„O rulotă, ceva ca-n filmele americane din anii '80-'90, din aceea în care poți locui, adică are pat, bucătărie, toaletă, undeva la 7-8 metri pătrați” e descrierea pe care reporterul GSP Eduard Apostol o face în specialul ce poate fi citit integral din zori la chioșcuri și pe platforma Gazeta Digitală - AICI, după ora 6:30

Azi în Gazetă // SACRIFICIUL » Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu, și-a vândut casa și trăiește în rulotă pentru a-și ține copiii la tenis: „Din 10 meciuri cu Halep, Bianca ar câștiga 7!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
zincat
zincat  •  01 Noiembrie 2019, 11:12

Bianca Andreescu-Wikipedia=zice asa daca e corect? inaltime 1,70 greutate 80 kg. Deci daca e adevarat e jalnic si poate mai mult ca sigur printesa increzuta e varza la capitolul rezistenta. Minus 10 kg atunci si mai vorbim despre un potential nr 1. Dar asta nu va fi niciodata.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  01 Noiembrie 2019, 09:47
Postat de robotzel pe 01 Noiembrie 2019, 02:03

Esti un ***. Tu ai face asta pentru copii tai? Banuiesc ca nu. Ai vinde insa casa pentru o sticla de gin.

Nu ma intereseaza lacrimogenul Sunt un trillion de situatii mult mai grave pe lumea asta . Nu inseamna ca nu ii doresc tot binele din lume . Sunt fan radu banciu

viomarmi22
viomarmi22  •  01 Noiembrie 2019, 09:41

În ritmul în care se îngrașă Bianca, nu cred că va mai face mulți pureci în tenis ! Cred că Halep o poate învinge pe canadiancă la orice oră, deplasarea în teren contează cel mai mult, capitol la care condiția fizică precară a Biancăi, nu poate face față mai mult de un set de alergătură cu Simona ! Multe jucătoare nu suportă să joace cu machidoanca noastră care le aleargă până le iese limba de-un cot, printre care Pliskova căruia nu-i place să se miște câțiva metri, deci în tenis nu este destul să ai forță, mai trebuie să și muncești ! Aș paria că în 10 meciuri cu Bianca, măcar jumătate ar fi câștigate de Simona, dar nu cred că se vor mai întâlni de atâtea ori, conform unor declarații mai vechi în 2-3 ani Simona se va retrage definitiv din tenisul feminin !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează