SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CHARLESTON

Begu, victorie de senzație cu Stosur la Charleston » Declarațiile Irinei după joc + cu cine joacă în sferturi

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 16:49

Irina Begu (33 WTA) a obținut o victorie superbă în fața australiencei Samantha Stosur, în optimile de finală ale turneului american de la Charleston, scor  7-5, 6-3. Ea va evolua în "sferturi" cu învingătoarea din meciul Kasatkina - Gavrilova, programat azi la 21:45. 

FINAL » Irina Begu - Samantha Stosur 7-5, 6-3

Bucureșteanca traversează cel mai bun moment al anului, turneul american consemnând abia prima competiție din 2017 în care Begu reușește să lege trei victorii consecutive.

"Este un turneu special pentru mine. E primul pe zgură, suprafaţa mea favorită. Îmi place foarte mult şi oraşul. A fost greu la început, nu puteam lovi mingea din cauza vântului. Mi-am dat seama că cine va lupta mai mult va caştiga. Mă bucur mult pentru victoria de astăzi", a declarat Begu imediat după meci.

În turul următor, Begu se va duela cu învingătoarea disputei dintre Kasatkina și Gavrilova, care va avea loc în această seară. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  07 Aprilie 2017, 08:53

Ti-am promis ca urmaresc partida cu toata 'fiinta' mea. Sper sa se fi intalnit undeva in eter gandurile mele cu ale altora si ai izbutit. Bravo, Irina. Tot ce vei face de acum incolo e un BONUS pe care il meriti din plin. Pentru seriozitatea si munca ta. Succes!

paulg40
paulg40  •  06 Aprilie 2017, 22:55

Ah Irina ce lupta!Bravoooo!Sper sa castigi turneul!De ce nu?Iti tin pumnii!

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Aprilie 2017, 22:14

Irina progreseaza, o tine inca pe loc serviciul slab, care fata de inaltimea care o are ar trebui sa fie mult mai bun. Cind va servi tare, cind va reusi si asi va intra in top 10

Vezi toate comentariile (6)
Comentează