SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS Bernard Tomic crede că suferă de coronavirus: „Am toate simptomele”

Bernard Tomic // FOTO: Guliver/GettyImages
Bernard Tomic // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 16:30

Bernard Tomic , 27 de ani, numărul 200 ATP, crede că este infectat cu coronavirus, deși încă nu și-a făcut testul pentru a proba acest lucru.

Australianul a spus pentru Herald Sun că s-a plasat în autoizolare și a dezvăluit unde crede că s-a putut contamina. „Am ajuns la Miami joia trecută și am început să mă simt rău. Îmi era greu să respir, sistemul meu imunitar era slăbit. Când am realizat acest lucru, le-am comunicat celor din anturajul meu să se îndepărteze.

Plănuiam să revin acasă după ce am aflat că s-a anulat turneul de la Miami, dar nu mai e o variantă viabilă. Nu mi-am făcut proba, dar adevărul e că am toate simptomele", a spus Tomic. El crede că a luat virusul în avion, în zborul de la Monterrey la Miami.

Turnee ATP suspendate

ATP a recurs la varianta de a suspenda toate activitățile timp de șase săptămâni, urmând ca turneele de la Indian Wells, Miami, Houston, Marrakech, Monte Carlo, Budapesta și Barcelona să nu se mai dispute. Asta înseamnă că circuitul masculin ar porni din nou începând cu 27 aprilie, cu turneele de la Estoril și Munchen. Deocamdată, ATP a comunicat că analizează felul în care nedisputarea acestor turnee va afecta clasamentul jucătorilor.

VIDEO // Mihaela Buzărnescu a vorbit la GSP LIVE despre problemele cauzate de anularea turneelor

Citește alte știri din tenis: 

Încă 3 turnee WTA au fost anulate din cauza coronavirusului » Programul Simonei Halep e dat peste cap + când s-ar putea juca prima competiție

Margaret Court, luare de poziție controversată în cazul pandemiei de coronavirus: „Sângele lui Iisus ne va proteja”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează