SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIA

ATENȚIE, IMAGINI DURE Cunoscut tenismen australian, bătut cu pumnii și picioarele în afara unui salon de tatuaje din țara natală: „Ridică-te, câine!”

Australianul Bernard Tomic (30 de ani, numărul 292 ATP) a fost bătut cu pumnii și picioarele, de doi bărbați, în afara unui salon de tatuaje din Gold Coast, oraș aflat în sud-estul Australiei.
Australianul Bernard Tomic (30 de ani, numărul 292 ATP) a fost bătut cu pumnii și picioarele, de doi bărbați, în afara unui salon de tatuaje din Gold Coast, oraș aflat în sud-estul Australiei.

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 14:47 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 16:13

Australianul Bernard Tomic (30 de ani, numărul 292 ATP) a fost bătut cu pumnii și picioarele, de doi bărbați, în afara unui salon de tatuaje din Gold Coast, în sud-estul Australiei. 

Într-o filmare apărută în mediul online, se poate observa cum Bernard Tomic este atacat de doi bărbați în afara unui salon de tatuaje. 

Conferință de presă cu Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu, înaintea meciului România - Israel: „Doar așa vom ajunge la EURO”
ROMÂNIA - ISRAEL
Conferință de presă cu Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu, înaintea meciului România - Israel: „Doar așa vom ajunge la EURO”

VIDEO. Bernard Tomic, atacat de doi bărbați în afara unui salon de tatuaje din Australia 

În imaginile postate pe rețeaua de socializare Twitter, Bernard Tomic este lovit cu pumnii și picioarele de doi bărbați. El își pune mâinile deasupra feței, încercând să evite loviturile pe care le primește. 

La un moment dat, unul dintre atacatori îl apucă de hanorac pe Bernard Tomic și încearcă să-l ridice. Văzând că acesta opune rezistență, bărbatul continuă să-l lovească pe Bernard Tomic cu picioarele și pumnii, folosind și un limbaj vulgar: „Ridică-te, câine!”

Nu este însă clar când a fost realizată filmarea, scriu englezii de la Daily Mail. Bernard Tomic a participat săptămâna trecută la un turneu la Istanbul, acolo unde a fost eliminat de Nick Hardt (22 de ani, numărul 316 ATP) în „optimile” de finală, scor 2-6, 6-3, 6-7. 

Bernard Tomic, considerat la un moment dat speranța tenisului australian

Considerat la un moment dat marea speranță a tenisului din Australia, Bernard Tomic nu a avut parcursul pe care conaționalii lui îl așteptau în cariera de tenismen. 

La un moment dat, ocupa locul 17 în clasamentul ATP, dar, în anul 2022, ajunsese să fie al 822-lea cel mai bine clasat jucător al lumii. El are în palmares 4 turnee ATP, dar niciunul de Grand Slam: Sydney (2013), Bogota (2014 și 2015) și Chengdu (2018). 

Citește și: 

FIBA 3x3 World Tour ajunge în premieră la Constanța! România nu lipsește de pe turneul giganților din baschet

Scene nemaivăzute la US Open » A aruncat cu racheta spre staff, iar la final a recunoscut: „I-am înjurat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Freyya
Freyya  •  09 Septembrie 2023, 20:59

noroc ca i-au interzis accesul unui "infractor" ca Nole pentru atata vreme si au pastrat numai decenti in tara aia ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Septembrie 2023, 18:21

La ce caracter are Tomic, astfel de lucruri n-ar trebui să mire pe nimeni.

parachioara5
parachioara5  •  08 Septembrie 2023, 16:53

...probabil sunt cu mafia pariurilor...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează