SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

BestGen » Roger Federer e în semifinale la Indian Wells, și-a egalat cel mai bun start de sezon din carieră și apără numărul 1 mondial

Roger Federer la Indian Wells, foto: reuters
Roger Federer la Indian Wells, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 10:11

Elvețianul Roger Federer a trecut de sud-coreeanul Hyeon Chung, 21 de ani, la Indian Wells, scor 7-5, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului din California. Cei doi se întâlniseră și în semifinalele Australian Open, acolo unde tot Federer a trecut mai departe.

A fost cea de-a 16-a victorie consecutivă pentru Federer în acest sezon, care a avut un procentaj de 70% din punctele pe primul serviciu câștigate. Elvețianul în vârstă de 36 de ani nu a pierdut niciun meci în 2018, egalând astfel cel mai bun start de sezon din carieră, cel din 2006.

De 5x câștigător de Indian Wells, Federer îl va întâlni în semifinale pe un al reprezentant al noii generații, pe croatul Borna Coric, 21 de ani, cel care a trecut de sud-africanul Kevin Anderson, 2-6, 6-4, 7-6 (7-3).

Clasat pe prima poziție în clasamentul ATP, Federer și-a asigura cel puțin încă o săptămână ca lider mondial, grației calificării în semifinale. Elvețianul este urmat îndeaproape de Rafael Nadal, care lipsește însă la Indian Wells și Miami.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează