SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

BIANCA ANDREESCU - ANGELIQUE KERBER // VIDEO Nemțoaica i-a adresat cuvinte grele lui Andreescu: „Ești cea mai melodramatică jucătoare din istorie!” » Reacția canadiencei

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 10:13

Bianca Andreescu (18 ani, 24 WTA) a trecut de Angelique Kerber(4 WTA) scor 6-4, 4-6, 6-1, și s-a calificat în „optimi” la Miami. La finalul partidei, nemțoaica i-a adresat cuvinte dure lui Andreescu.

Kerber nu suportat a doua înfrângere într-o săptămână contra tinerei canadience și a răbufnit în momentul salutului de la final. O strângere rece de mână a fost dublată de niște cuvinte grele înregistrate de microfoanele de fond: „You're the biggest drama queen ever!”(Ești cea mai melodramatică jucătoare din istorie!). 

Ce a nemulțumit-o pe Kerber

Bianca Andreescu a cerut în două rânduri intervenția fizioterapeutului turneului. Canadianca cu origini române a acuzat dureri la umărul drept. Mai mult, fanii acuză pe rețelele de socializare că Andreescu „mimează” oboseala, apoi își revine miraculos. 

Reacție de campioană

La conferința de presă de la final, Bianca a fost întrebată despre reacția lui Kerber. Campioana de la Indian Wells a oferit o replică elegantă: „A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine”.

Vezi și: 

Simona Halep are drum liber spre primul loc WTA! Naomi Osaka e OUT de la Miami, iar Simona depinde doar ea » Cum arată calculele

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (127)
106773433522190
Marcello Kazan  •  25 Martie 2019, 08:40

Am vrut sa-ti raspund dar NU MERITI.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  25 Martie 2019, 08:16

Polaka nesimtzita ... *** ...nu stie sa piarda ... iar voi romanii frustrati si ofricati ca o romancutza realizata in departari a ajuns pe metereze .... stati jos si tzinetzi-va gura ! Si votati ... stiti voi ce ... *** ... diaspora !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1442336789396148
Nicolae Nicolae  •  25 Martie 2019, 07:31

Din pacate ,nemtoaica are dreoptate,am vazut si eu meciul ei din primul tur cu o romanca ,nu ii stiu numele,dar atitudinea canadiencei lasa de dorit.e plina de ea,are aere de superioritate.o sa isi faca multi antipatici.

Vezi toate comentariile (127)
Comentează