SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

BIANCA ANDREESCU - CAROLINE WOZNIACKI 6-4, 6-4 // VIDEO+FOTO „Magica” Bianca Andreescu face o victimă de top și se califică în optimi la US Open!

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 20:59

Bianca Andreescu (20 de ani, 15 WTA), s-a calificat în această seară în optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la US Open. 

Jucătoarea din Canada, cu origini românești, a învins-o în două seturi pe daneza Caroline Wozniacki (29 de ani, 19 WTA), scor 6-4, 6-4, după un meci care a durat o oră și 33 de minute.

  • În optimi, Bianca Andreescu o va înfrunta pe Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA), cea care le-a învins în ultimele două tururi pe Simona Halep și pe Sorana Cîrstea

Mai poate fi oprită de cineva? Bianca Andreescu continuă și la Flushing Meadows evoluțiile sale entuziasmante din acest an. Campioană la Indian Wells în primăvară, canadianca a sărit peste sezonul de zgură din cauza unei accidentări, dar a revenit pe hard cu aceeași sete nestăvilită de victorii.

După succesul de la Rogers Cup, unde a beneficiat de abandonul Serenei Williams în finală, Bianca Andreescu a continuat azi să lege victoriile, impunându-se în minimum de seturi în fața Carolinei Wozniacki, fost lider mondial și fostă finalistă la US Open.

Andreescu a dominat-o pe mult mai titrata sa adversară și a ieșit cu bine dintr-un prim set echilibrat, în care ambele jucătoare au avut oportunități de a se distanța.

Manșa secundă a avut mai multe accente de dramatism. Au fost în total șapte break-uri, însă canadianca a rezistat presiunii impuse de Wozniacki și s-a impus cu 6-4.  

+1 FOTO

Ar fi trebuit, conform calculelor de la tragerea la sorți, să avem un duel stelar între Halep și Andreescu, dar acest lucru nu are cum să se mai întâmple, Simona fiind eliminată în turul II de Taylor Townsend. Americanca a învins-o și pe Sorana Cîrstea, în turul III, astfel că ea e viitoarea adversară a Biancăi Andreescu.

Vezi și: 

Sorana Cîrstea - Taylor Townsend 5-7, 2-6 // US Open a rămas fără nicio româncă! Townsend, prea puternică și pentru Sorana

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  02 Septembrie 2019, 00:20

Daca Bianca o elimina pe *** americana, este mai buna decit Simona Halep. Care Simona, la fel ca celelalte tenismene din Romania, colectioneaza amenzi, intr-o veselie. Niet educatie, niet cultura...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  01 Septembrie 2019, 22:15
Postat de adriann_ pe 01 Septembrie 2019, 13:28

Nu ne convine ca schimbarea feed-ului de pe Eurosport HD a venit fix la meciul Biancai. Nu e nimeni prost, este evident ca Halep a uns clantele prin multe redactii si ca nu-i convine deloc fapul ca in sfarsit are concurenta in Romania.

Aiurea! Mai degraba Eurosport.ro prefera sa dea fotbal dupa ce a iesit Simona, fiindca au rating mai bun.

adriann_
adriann_  •  01 Septembrie 2019, 13:28

Nu ne convine ca schimbarea feed-ului de pe Eurosport HD a venit fix la meciul Biancai. Nu e nimeni prost, este evident ca Halep a uns clantele prin multe redactii si ca nu-i convine deloc fapul ca in sfarsit are concurenta in Romania.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează