SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Bianca Andreescu este de neoprit! Încă o victorie cu Angelique Kerber după un meci dramatic

Bianca Andreescu // FOTO: Reuters
Bianca Andreescu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 09:05

Bianca Andreescu, 18 ani, locul 24 WTA, își continuă forma de vis după câștigarea Indian Wells. Jucătoarea cu origini românești, dar care reprezintă Canada, a învins-o în turul III la Miami pe Angelique Kerber, locul 4 WTA, scor 6-4, 4-6, 6-1, după un meci de două ore.

 

Meciul Andreescu - Kerber a fost unul dramatic, cu multe momente de joc spectaculoase și cu răsturnări de scor. În primul set, Kerber a început mai bine și a condus cu 2-0, dar Andreescu a revenit. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 5-4, când Bianca a forțat și a făcut un break, decisiv pentru câștigarea setului.

Setul doi a fost unul incredibil. Andreescu a început furtunos și a condus cu 4-1, dar Kerber a revenit și a câștigat 5 game-uri la rând, trimițând meciul în decisiv.

În setul trei, Andreescu a dominat-o autoritar pe Kerber. Bianca a făcut două break-uri și i-a lăsat nemțoaicei doar un game, calificându-se spectaculos în optimi.

Pentru această victorie, Andreescu a primit 120 de puncte WTA și un cec de 30.000 de dolari.

Citește și:

Monica Niculescu - Caroline Wozniacki 4-6, 6-7(4) » Niculescu ratează calificarea în optimile turneului de la Miami

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
10155633308976552
Cornel Perju  •  24 Martie 2019, 19:17
Postat de Paco Welsch pe 24 Martie 2019, 10:24

Ontario este sau a fost pământ românesc ?. Altfel nu înțeleg de ce Domnișoara Andreescu s-a născut în România .

Kerber este stangace,loveste cu foarte mult spin, deschide unghiurile foarte des, serveste mult in exterior pe backhandul adversarei si apoi returneaza minga in coltul opus . Muguruza si Wozniaki sunt doar "batatoare de covoare" . Pe astea le bate lejer in doua seturi. Daca si Monica Niculescu a reusit sa ii puna proleme lui Wozniaki iti dai seama ce valoare mai are daneza. Serena nu mai poate bate pe nimeni la ora actuala. Simona se chinuie cu jucatoare de pe locul 100. Nu risca nimic si returneaza aproape toate mingiile la picioarele adversarelor in speranta ca for gresi ele. Intr-o eventuala intalnire, va avea aceeasi soarta cu a Muguruzei.

10155633308976552
Cornel Perju  •  24 Martie 2019, 19:09
Postat de idi53 pe 24 Martie 2019, 10:48

Bianca are mult talent ,poate juca f bine ,dar sa lase tertipurile cu chemarea medicului,ba o doare umarul ,ba e f obosita etc!Aceste tertipuri nu-i face bine la imaginea ei ca sportiva!Si in meciul de azi-dimineata a procedat la fel si vedeti reactia lui Kerber la sfarsitul meciului !Nu-i face deloc bine Biancai acest lucru!In rest sa auzim numai de bine!

nu ai tu de unde sa stii ca pe Bianca chiar nu a durut-o nimic. Ea are o problema la serva care ii cauzeaza dureri la umar. Nu isi curbeaza suficient de multumerii si din cauza aia isi suprasolicita umarul drept si apar dureri la umar.

merace
merace  •  24 Martie 2019, 18:39

La dublu, la Miami, perechea Olaru/Jurak a ajuns în sferturi! HAI ROMÂNIA!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează