SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

BIANCA ANDREESCU - IRINA BEGU // Meciul dintre Bianca Andreescu și Irina Begu a fost amânat » Când e programat meciul

Bianca Andreescu // FOTO: Reuters
Bianca Andreescu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 08:38

Bianca Andreescu, 18 ani, locul 24 WTA, trebuia să joace în noaptea de miercuri spre joi, cu Irina Begu, locul 70 WTA, în turul I al turneului de la Miami, dar meciul a fost amânat din cauza vremii.

  • Câștigătoarea meciului va juca în turul următor cu Sofia Kenin, locul 34 WTA

Ploaia le-a dat bătăi de cap organizatorilor turneului de la Miami, care au fost nevoiți să amâne mai multe partidei, printre care și cea dintre Bianca Andreescu și Irina Begu. 

După mai multe amânări, organizatorii au decis reprogramarea partidei pentru ziua de azi. Meciul Bianca Andreescu - Irina Begu va fi al doilea al zilei pe terenul „Butch Buchholz”, al patrulea din complex. Partida va începe azi în jurul orei 19:00, după meciul Leonardo Mayer- Mikael Ymer. 

Cele două se vor întâlni din nou după ce săptămâna trecută, Bianca a învins-o pe Irina în primul tur de la Indian Wells, scor 6-7, 6-3, 6-3. 

Și Monica Niculescu, venită din calificări joacă azi. Monica Niculescu, locul 138 WTA, va juca cu Tamara Zidansek din Slovenia, locul 66 WTA. Meciul va avea loc în jurul orei 22:00.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
helena
helena  •  21 Martie 2019, 11:05

Ce ar fi sa o bata Begu....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează