SPORTURI  »  TENIS  »  BIANCA ANDREESCU - IRINA BEGU

BIANCA ANDREESCU - IRINA BEGU // Tatăl Biancăi Andreescu explică diferența dintre România și Canada: „Ai nevoie de sute de mii de dolari! Federația îi ajută în programul loc de antrenament”

Bianca Andreescu // FOTO: Reuters
Bianca Andreescu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 21:05

Bianca Andreescu, 18 ani, locul 24 WTA, urma să joace în noaptea de miercuri spre joi, cu Irina Begu, locul 70 WTA, în turul I al turneului de la Miami. Partida a fost amânată.

Nicu Andreescu, tatăl Biancăi, a vorbit despre succesul acesteia la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, despre începuturile carierei jucătoarei și despre turneul de la Miami.

Să practici acest sport este foarte scump. Ai nevoie de sute de mii de dolari pe an ca să poți să-l practici. Nu pot să vorbesc despre ce se întâmplă în România, la Federația Română de Tenis, dar pot să spun ce se întâmplă în Canada. Federația canadiană îi ajută pe cei talentați și care cred că au o șansă în viitor. Îi adună în programul loc de antrenament. Nu sunt mulți, dar îi ajută foarte mult, cu antrenori, cu deplasări, cu facilități.

Meciul de la Miami nu este un meci ușor. Bianca vrea să-și continue parcursul pe care l-a avut până acum Bianca. O să fie, probabil, puțin obosită, dar sper că o să treacă peste acest impediment și va da totul pe teren. Nu pot să zic decât că îmi doresc să câștige”, a declarat Nicu Andreescu la Digi 24.

Citește și:

Ăsta e pragul magic! » Luminița Paul explică de la ce vârstă se poate prezice gloria la copii, pornind de la Bianca Andreescu

Bianca Andreescu: povestea noii senzații din tenis » Mama ei a încercat o afacere cu transporturi, dar a vândut tot după 2 ani + Micul secret pe care îl miroase din borcan :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
merace
merace  •  21 Martie 2019, 20:33

Chiar asa, cu ce sustine FRTenis talentele din Romania?! Raluca Serban a plecat sa joace pentru Cipru, doar conducerea FRT pare sa profite de banii FRT, nu jucatorii!

florinso
florinso  •  21 Martie 2019, 14:35

Atat ai putut scoate din bruma aia de creier?

adriann_
adriann_  •  21 Martie 2019, 00:51
Postat de florinso pe 21 Martie 2019, 00:21

Ff bine mai ales pt noi romanii care am emigrat in Canada. Eu tin cu amandoua. Iar la un meci intre ele sunt fan Halep.

La fel ca toata Albania.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează