SPORTURI  »  TENIS  »  WTA AUCKLAND

Bianca Andreescu, mesaj pentru fanii din România după finala pierdută la Auckland

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 12:23

Bianca Andreescu, 18 ani, 152 WTA, a pierdut prima finală a carierei, fiind învinsă în ultimul act de la Auckland de nemțoaica Julia Goerges, 30 de ani, 14 WTA, scor 6-2, 5-7, 1-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 44 de minute.

La discursul de la finalul meciului, jucătoarea canadiană cu origini românești nu a uitat să le mulțumească fanilor din România pentru susținerea primită în ultima săptămână.

"Vă mulțumesc pentru susținere tuturor de acasă, din Canada și din România. La 5-4 în setul doi mi-a fost foarte greu să rămân concentrată și din acel moment Julia a dominat meciul și și-a făcut jocul", a spus Bianca Andreescu.

21.400 $a câștigat Bianca Andreescu pentru finala disputată la Auckland

Născută în Canada, din părinţi români, Bianca a început tenisul în România. Alături de familia sa, a părăsit ţara la vârsta de zece ani, stabilindu-se definitiv în Ontario. 

Vezi și: FOTO + VIDEO Bianca Andreescu a fost aproape de primul trofeu al carierei, dar a pierdut la limită finala de la Auckland cu Julia Goerges

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
cj666
cj666  •  06 Ianuarie 2019, 20:01

Deci nascuta in canada din parinti romani a parasit tara la 10 ani. Logica ***... oare de ce nu ma mir.. cum ii turcunii si pistolu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mishu_74
mishu_74  •  06 Ianuarie 2019, 17:08
Postat de bazinga pe 06 Ianuarie 2019, 14:07

Serios?Nu cred!Pana cum,nici dracu nu a auzit de ea si acum toata Romania o sustine?!?!?!?Sa fim seriosi....Nu fi ridicol,amice!

nu au auzit de ea doar cei ca tine ce citesc doar etichetele de pe sticlele de bulion si borcanele de zacusca...ok, si de pe borcanele de dulceata. cei care urmaresc cat de cat tenisul au auzit de cel putin 2 ani de Andreescu. dar e ok, continua sa ramai ignorant, ceea ce nu cunosti nu te poate ucide, adica, pe limba ta, esti pe drumul cel bun. :)

adrb
adrb  •  06 Ianuarie 2019, 15:45

Veșnic actual Păstorel: "În ţara asta prost făcută / Că*aţii scriu, în loc să pută". Unele comentarii, și autori, văd că se subscriu veșnic imperativului "unde nu ajungi să mânjești, scuipă!" De ce, oare, cei ce urăsc tot ce are legătură cu românii, nu fac efortul minim de a uita această limbă ? Poate fiindcă e singura pe care, prost și agramat, o cunosc ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează