SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // Andreescu a lăsat tenisul românesc cu gura căscată: „«Prințesa semipură» a reușit! Sunt mai mult decât fericită pentru primul ei titlu de GS”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 13:35

Alexandra Dulgheru (30 de ani, 569 WTA) nu a rămas impasibilă în fața succesului reușit de Bianca Andreescu la US Open. 

Jucătoarea canadiană cu origini românești a învins-o pe Serena Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-3, 7-5, adjudecându-și primul turneu de Mare Șlem al carierei. 

Dulgheru, jucătoare înzestrată cu un talent incontestabil, dar care a fost trasă în jos de numeroasele accidentări avute, a felicitat-o pe Bianca.

Prințesa semipură a reușit în final! Fiind tot româncă, sunt mai mult decât fericită pentru atât de meritatul prim turneu de Grand Slam din cariera ei. Continuă să etalezi același tenis inspirațional pe care îl arăți!”, a fost mesajul lui Dulgheru. 

Tot în această dimineață, Bianca Andreescu a fost felicitată și de Simona Halep: „Felicitări Bianca Andreescu pentru o evoluţie minunată şi pentru primul tău titlu de Mare Şlem. România este foarte mândră de tine”. 

Vezi și: 

Andreescu, direct în top 10 adolescente care s-au impus la un Grand Slam! Când Serena câștiga US Open, Bianca era „pe drum” :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
175771883177370
Dan Truia  •  09 Septembrie 2019, 16:57

Al Dulgheru a sesizat bine: B.Andreescu joaca altceva decat celelalte tenismene, loveste mingea oarecum neortodox. Inspiratia pe teren duce la un joc variat-inca de pe acum este peste S.Halep care joaca excelent doar de pe fundul terenului. Are si avantajul ca (inca !?) nu-si pierde increderea in ea in timpul jocului indiferent de evolutia scorului. Traducerea neinspirata the half blood-semipura e o grava eroare editoriala.

t0ni
t0ni  •  08 Septembrie 2019, 18:51
Postat de Ion Popescu pe 08 Septembrie 2019, 16:51

GSP - cea mai ridicola gazeta de sport !

Moderatorii sunt vai mama lor nu Gazeta. Vezi niste titluri pe aici de ai impresia ca sunt postarile lui Jiji cand viseaza cai verzi pe pereti. :-))) Apropo, e posibil sa fiu banat pentru ca Jiji luptatorul Luminii e tovaras mare cu astia si te baneaza repede daca indraznesti sa scrii ceva de rau de marele Jijinio care cere tuturor sa dea pe GSP ca sa faca astia trafic si sa vedem multa marlaneala, mitocanie, linguseala si mai putin sport. E deranj la astia sa le zici ca sunt pe aratura cu revista dar se dau mari luptatori ai democratiei uitand ca trebuie sa accepti si parerile celor din jur cand furi curent. Amin! ;-)

347655969058390
Ion Popescu  •  08 Septembrie 2019, 16:51

GSP - cea mai ridicola gazeta de sport !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează