SPORTURI  »  TENIS  »  

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // VIDEO Bianca i-a cucerit pe americani cu declarațiile despre Serena: „E minunat să fiu alături de o legendă a tenisului. Știu că voiați să câștige ea, îmi pare rău!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 01:31

Bianca Andreescu (15 WTA, 19 ani) și-a adjudecat trofeul la US Open, după o finală  în fața Serenei Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-3, 7-5. De luni, canadianca va urca pe locul 4 WTA, depășind-o pe Simona Halep, care va coborî pe 6.

După victoria senzațională din finala US Open în fața Serenei, Bianca a spus:

„E greu de explicat ce simt acum. Sunt recunoscătoare. Am muncit din greu pentru acest moment. Anul acesta a fost ca un vis devenit realitate. Faptul că am putut să urc pe această scenă alături de Serena, o legendă a tenisului, e minunat. Nu a fost simplu deloc. Am încercat să pășesc pe teren și să nu mă gândesc la adversară. E ușor de spus, mai greu de făcut, dar sunt mândră de felul în care am jucat. Publicul m-a ajutat să gestionez situația din setul secund (n.r. o ovaționa pe Serena Williams). Știu că voiați să câștige Serena! Îmi pare rău! 

Mă așteptam ca Serena să revină, pentru că a făcut-o de multe ori în trecut. Mă bucur de modul în care am gestionat momentul. Vreau să mulțumesc echipei mele. Trebuie să vă dedic această victorie. Părinților mei nu pot să le mulțumesc suficient pentru tot ceea ce au făcut pentru mine. Vă mulțumesc și hai să continuăm așa!”

Citește și:

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // FOTO+VIDEO Bianca Andreescu reușește o victorie SENZAȚIONALĂ în fața Serenei Williams și câștigă US Open!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
cristealaur
cristealaur  •  08 Septembrie 2019, 16:14
Postat de cpt.ahab pe 08 Septembrie 2019, 08:44

Și de ce am merita să spună ceva despre noi? Noi, care detestăm valorile proprii, care ne vindem și ne ucidem patrioții, care considerăm trădarea, ***, impostura, șmecheria drept virtuți! Nu merităm nimic altceva decât dispariția din istorie!

Da, trebuia sa zica de Pitesti, de dulcea noastra natzie, de daci, de romani....eventual sa ceara sa se cante imnul tarii românesti....desi românii nu au ajutat-o decat ca i-au aratat usa ca sa plece....uitatzi-va la comentariile voastre când a câstigat Simona la Wimbledon....rautate, invidie, negare ..... acum suferiti ca Bianca nu face referire la România....popor de....

danut1971
danut1971  •  08 Septembrie 2019, 11:17

felicitari bianca!serena e deja expirata in tenis traieste doar din amintiri

adwd
adwd  •  08 Septembrie 2019, 10:37

fata are 19 ani si am vazut ca vb romaneste bine pentru cineva nascut in alta tara. a muncit greu si a castigat enorm aproape peste noapte.lasati o in pace cu faptul ca nu a zis nimic de romani. iar treaba ca vezi doamne a ajuns campioana ar avea ceva cu canadienii, e chiar penibil. e primul grand slam al canadei, nu pentru ca hocheistii au investit sau au talent ci pentru ca e romanca din parinti romani

Vezi toate comentariile (27)
Comentează