SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO Bianca Andreescu, victorie după 15 luni! A învins-o pe Mihaela Buzărnescu în turul I la Australian Open

Mihaela Buzărnescu // FOTO: Guliver/GettyImages +18   FOTO
Mihaela Buzărnescu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 09:18 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 09:53

Bianca Andreescu (20 de ani, 8 WTA) s-a calificat în turul II la Australian Open 2021, după ce a învins-o în trei seturi pe Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 138 WTA) scor 6-2, 4-6, 6-3.

Revenite în circuit după pauze lungi, Bianca Andreescu și Mihaela Buzărnescu au oferit publicului de la Antipozi un meci tare, echilibrat și cu multe momente spectaculoase.

În primul set, Bianca Andreescu, care nu a mai disputat un meci oficial din octombrie 2019. a dominat autoritar. A făcut două break-uri și s-a impus cu 6-2. Buzărnescu a fost depășită de jocul varianta al Biancăi, care a lovit puternic și bine plasat, și nu i-a putut pune presiune în game-urile de retur.

În setul doi, Buzărnescu și-a ridicat vizibil nivelul jocului. Buzărnescu a servit mai bine și a profitat de ezitările făcute de Andreescu, care nu a putut ține pasul cu Mihaela. Românca a făcut un break la scorul de 2-2, decisiv pentru câștigarea setului, pe care l-a câștigat cu 6-4.

Simona Halep - Lizette Cabrera, liveTEXT de la 10:00 » Începe aventura la Australian Open!

Setul decisiv a început echilibrat, cele două jucătoare mergând cap la cap până la 3-3. Buzărnescu a avut trei mingi de break la 3-3, pe care le-a ratat, acesta fiind momentul decisiv al partidei. După ce a făcut 4-3, Bianca a mai câștigat două game-uri și și-a adjudecat meciul.

+14 FOTO

VIDEO Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem!”

Citește mai multe știri despre Australian Open: 

Irina Begu, eliminată în turul I la Australian Open! Înfrângere clară cu jucătoare de pe locul 100 WTA

Primul nume tare de pe partea Simonei Halep care iese de la Australian Open! Serena Williams și Naomi Osaka, victorii categorice în turul I

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
248002075842661
Constantin Paris  •  08 Februarie 2021, 16:33

Ati vazut-o cum fuge cu steagul canadian in cap de zici ca a intepat-o tarantula. Nici un alt jucator de tenis al canadei nu se infasoara in steagul canadian La un interviu cu un reporter roman cu toate ca intrebarea era in romana ea raspundea in engleza Se linguseste fata de fanii romani din tribune in speranta ca poate primeste sustinerea lor O prefacuta la nevoie

mosierul
mosierul  •  08 Februarie 2021, 11:46
Postat de branzoi pe 08 Februarie 2021, 11:29

Multumesc pentru replica. Voiam doar sa stiu daca are cineva vreo dovada cum ca Bianca a renuntat la cetatenia romana. Oricum, eu ma bucur pentru fiecare victorie a ei, o consider romanca, fiind nascuta din parinti romani. Pacat ca a trebuit sa joace cu Mihaela, o tenismana pe care o apreciez mult.

...din moment ce statul canadian permite dubla cetățenie și având părinți români ea are automat și cetățenia română putând să își facă și buletin românesc dar probabil ea nu e deloc interesată de așa ceva...probabil nici nu ar fi mândră de a avea ceva care sa o apropie mai mult de România...sunt multi care uită de unde au plecat

branzoi
branzoi  •  08 Februarie 2021, 11:29
Postat de mosierul pe 08 Februarie 2021, 10:16

...prietene, cunosc familii de romani stabilite de multi ani in Germania, copiii sub nascuti in Germania dar vorbesc perfect limba romana , scris aproape fără greșeală și au drag și respect față de România pentru că așa au fost educați de părinți , de când s-au născut. Probabil ,părinții acestei Bianca, deși sunt români, au considerat că e mai bine sa o îndepărteze de ceea ce înseamnă românesc!!!..păduchele când ajunge în vârful capului, uită să se mai des jos de acolo

Multumesc pentru replica. Voiam doar sa stiu daca are cineva vreo dovada cum ca Bianca a renuntat la cetatenia romana. Oricum, eu ma bucur pentru fiecare victorie a ei, o consider romanca, fiind nascuta din parinti romani. Pacat ca a trebuit sa joace cu Mihaela, o tenismana pe care o apreciez mult.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează