SPORTURI  »  TENIS  »  BIANCA ANDREESCU - SIMONA HALEP

BIANCA ANDREESCU - SIMONA HALEP // Presa din Canada a prefațat duelul de la Turneul Campioanelor: „Bianca își va întâlni idolul din copilărie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 17:53

Presa din Canada, țara unde s-a născut Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA), din părinți români, a prefațat duelul dintre câștigătoarea US Open 2019 și câștigătoarea Wimbledon 2019, Simona Halep (28 de ani, 5 WTA), care va avea loc mâine, în grupa mov a Turneului Campioanelor.

  • Halep și Andreescu se întâlnesc luni, după ora 14:00, în grupele Turneului Campioanelor. Meciul poate fi urmărit liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.  

„Bianca Andreescu și Simona Halep, idolul ei din copilărie, se vor duela la Turneul Campioanelor. Cu siguranță, această partidă nu poate fi ratată! Bianca a jucat deja cu două dintre jucătoarele din grupa ei, pe care le-a învins. Cu Simona nu s-a mai întâlnit până acum"
Tennis Canada

„Bianca Andreescu a crescut cu dorința de a avea la un moment dat ocazia să joace împotriva sportivelor pe care le vedea la televizor și, de ce nu, să le învingă. După ce a făcut deja asta cu multe dintre jucătoarele aflate în circuit, Bianca o va întâlni și pe Simona Halep, fostul lider mondial, despre care Andreescu a declarat că este unul dintre idolii ei”
TSN

DUEL ÎN PREMIERĂ CU ANDREESCU

Simona se va duela în premieră cu Bianca Andreescu, jucătoare canadiană de origine română. Simona, campioană la Wimbledon, și „Bibi”, câștigătoare la US Open, sunt ultimele două câștigătoare de Grand Slam din 2019.

Programul zilei #2 de la Shenzhen (ora României) 

  • Ora 10:00 » Timea Babos / Kristina Mladenovic - Hao-Ching Chan / Latisha Chan
  • Nu înainte de 12:30 » Karolina Pliskova - Elina Svitolina
  • Nu înainte de 14:00 » Simona Halep - Bianca Andreescu
  • Imediat după Halep - Andreescu »  Elinse Mertens / Aryna Sabalenka - Anna-Lena Groenefeld / Demi Schuurs

Grupa Roșie:

  • ASHLEIGH BARTY
  • NAOMI OSAKA
  • BELINDA BENCIC 
  • PETRA KVITOVA 

Grupa Mov:

  • SIMONA HALEP  
  • BIANCA ANDREESCU
  • KAROLINA PLISKOVA
  • ELINA SVITOLINA 

305.000 de dolarisunt acordați la Shenzhen pentru fiecare meci câștigat în grupă

4.000.000 $va primi câștigătoarea Turneului Campioanelor 2019

VEZI ȘI:

SIMONA HALEP LA SHENZEN // Unica Simona Halep! Ce au remarcat jurnaliștii americani: „Nicio jucătoare nu are asta!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1181489102022068
Oana Stanciu  •  27 Octombrie 2019, 21:11

Un meci emoțional pentru orice iubitor de tenis din România. Că unii o preferă pe Simona, că alții pe Bianca, ne vom bucura pentru oricare va câștiga. Simpatiile merg însă întotdeauna către cea mai tânără, iar eu văd tenisul Biancăi mai spectaculos, mult mai frumos decât truda și icnetele Simonei de prin spatele terenului. Mi se pare a fi un joc mai complet, lovituri mai clare și mai diversificate, o tehnică mult mai bună. Dacă ar fi la fel de mobilă precum Simona, cred că nimeni nu i-ar sta în față. Timpul va vorbi. Un pronostic/dorință: să se califice amândouă în semifinale și să joace finala!

rivaldinho
rivaldinho  •  27 Octombrie 2019, 20:05
Postat de catalynn pe 27 Octombrie 2019, 19:25

Fugi mă cu tâmpeniile! In fata Biancăi putine au șanse, bagajul de lovituri și tennis IQul fiind absolut remarcabile, însă treaba cu Wimbledonul e o gogomanie! Dacă se trăgeau niște sfori acolo erau pt Serena, pe una ca Simona nu dau sponsorii 2 bani și afara face un rating minuscul, ce aveau englezii de câștigat!? Întrebarea e retorica ...

Eu stiam de la inceput ca esti Moflea Daniel Magheru sarbul de la Timisoara, bine ca ti-ai dat arama pe fata cu ura la adresa a tot ce este romanesc..

merace
merace  •  27 Octombrie 2019, 20:00

Pentru Canada, Bianca e azi cea mai mare jucatoare din toate timpurile! Asa cun e si Simona pentru Romania! Meci istoric! Hai Simona!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează