SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Bianca Andreescu surprinde » Un meci aparent banal i-a schimbat cariera: „Atunci mi-am dat seama”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 19:58

Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA), cea mai bună sportivă a anului 2019 în Canada, a dezvăluit momentul care i-a schimbat decisiv parcursul în tenis.

Aparent, meciul numit de Andreescu nu este unul atât de important. E vorba despre o partidă câștigată în turul secund de la Indian Wells, împotriva slovacei Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-2. Jucătoarea din Canada cu origini din România a câștigat în final trofeul de pe hardul californian.

„Victoria cu Cibulkova de la Indian Wells a fost cel mai bun moment al anului. Când am intrat pe teren, mi-am dat seama că e ceva special. Nu m-am mai concentrat pe adversară. Cred că asta m-a ajutat să ajung unde sunt acum. 

Victoria cu Dominika a reprezentat punctul de cotitură pentru mine. După meciul ăla chiar am crezut că pot câștiga un turneu de Mare Șlem”, a declarat Andreescu conform tennisworld.usa.

An perfect pentru Andreescu

Bianca Andreescu a avut un sezon de vis: a câștigat, la US Open, primul turneu de Mare Șlem al carierei, impunându-se în alte două turnee importante, Indian Wells și Rogers Cup. De asemenea, a ajuns în premieră la Turneul Campioanelor și a încheiat anul în primele cinci jucătoare ale lumii.

48 de victoriiși 7 înfrângeria avut Bianca Andreescu în 2019 în circuitul feminin

Vezi și: 

Ilie Năstase s-a supărat: „Simona Halep să nu mai joace cu România în față”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
105662257060988
Eugen Qy  •  02 Ianuarie 2020, 00:21

Observ ca de Andreescu, nu zice nimeni ca de Serena, cum ca ar fi super pastilata ! Sper sa fie naturala, dar desele accidentari, in ciuda multiplilor antrenori, ma pune SERIOS pe ganduri ! Faptul ca este CANADIANCA nu e nicio rusine pentru nimeni, chiar daca originile ei sunt , evident, romanesti ! Nu e rusine Romaniei ca a dat bunici si parinti acestei CANADIENCE si i-a fost primul leagan de tenis !!! Beavo ei si la mai mare !

1578362032478810
Tihamér Takó  •  30 Decembrie 2019, 09:00

Este o jucatoare buna,de viitor,doar ii lipseste modestia ! Poate va reveni pe pamant si va uza mai putin de gesturile Simonei Halep(urlete ca in padure,rachete aruncate de pamant si pumnii stransi amenintator catre adversare) !

catalynn
catalynn  •  29 Decembrie 2019, 20:51

Din păcate a ratat mai bine de o treime din sezon din cauza accidentărilor, altfel era deja #1. Însă are tot timpul, nu a împlinit nici măcar 20 de ani ... Sănătate in primul rând, și mult succes!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează