SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

BIANCA ANDREESCU - TAYLOR TOWNSEND 6-1, 4-6, 6-2 // Darren Cahill, fermecat de Andreescu: „Ceva impresionant!”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 11:24

Bianca Andreescu (19 ani, 15 WTA), jucătoare canadiană cu origini românești, a învins-o pe americanca Taylor Townsend (23, 116 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală de la US Open, unde o va întâlni pe Elize Mertens (23, 26 WTA). 

Darren Cahill, antrenorul alături de care Simona Halep a reușit cele mai importante performanțe din carieră, laudă prestația canadiencei.

„Felul în care Bianca lovește mingea este de-a dreptul impresionant. Sunt puține jucătoare care pot imprima o astfel de forță și o asemenea precizie. Și nu mă refer la cele de vârsta ei, ci la cele cu experiență. În plus, are un spirit de luptă de-a dreptul remarcabil”, a declarat Darren Cahill conform TNS.

Nu e prima dată când australianul vorbește la superlativ despre Andreescu, jucătoare pe care o urmărește de mai bine de doi ani de zile. 

Lăudată și de Townsend

Taylor Townsend a felicitat-o pe Bianca printr-un mesaj postat pe Twitter: „Ești cu adevărat senzațională! M-am distrat pe cinste în seara asta. Mult succes în continuare”.

4,75este cota Biancăi Andreescu la câștigarea US Open. E a doua favorită în acest moment în viziunea bookmakerilor, după americanca Serena Williams.

Rezumatul meciului dintre Andreescu și Townsend

VEZI ȘI:

VIDEO Andreescu le-a răzbunat pe Simona Halep și Sorana Cîrstea! E în „sferturi” la US Open și urcă provizoriu în top 10 mondial

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
catalynn
catalynn  •  03 Septembrie 2019, 23:19
Postat de Daniel Irimescu pe 03 Septembrie 2019, 21:41

Bine cfr istule ! O sa o depaseasca canadianca !

E inerent, pt a ramane in top trebuie sa castigi meciuri nu doar sa speri ca pierd celelalte, treaba cum ca e acolo de atatia ani desi nu merita sau "din intamplare" fiind evident o prostie si o josnicie. Anul asta, in ciuda succesului extraordinar care inseamna castigarea Wimbledonului, nu a fost unul prea bun pt Simona. Are avantajul ca in Asia nu are de aparat puncte deci daca va avea un final de sezon un poate termina chiar prima! Bibi va a ajunge si ea #1 probabil la anul daca isi pastreaza nivelul actual si va fi sanatoasa.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  03 Septembrie 2019, 21:41
Postat de traian_v pe 03 Septembrie 2019, 14:14

Pe Halep o sa o mai razbune multi. E gata ca bateria, nu o mai intereseaza. Andreescu - tot respectul, Este cu mult mai buna si mai stabila decat Halep.

Bine cfr istule ! O sa o depaseasca canadianca !

traian_v
traian_v  •  03 Septembrie 2019, 14:14

Pe Halep o sa o mai razbune multi. E gata ca bateria, nu o mai intereseaza. Andreescu - tot respectul, Este cu mult mai buna si mai stabila decat Halep.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează