SPORTURI  »  TENIS  »  BILLIE JEAN KING CUP

Noile date ale playoff-ului Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup au fost anunțate! Când se vor întâlni România și Italia

România va întâlni Italia pe 16 și 17 aprilie 2021
România va întâlni Italia pe 16 și 17 aprilie 2021

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 16:08 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 16:15

Federația Internațională de Tenis a anunțat noile date de desfășurare ale meciurilor din cadrul Billie Jean King Cup by BNP Paribas, turneu denumit în trecut „Fed Cup”.

Meciurile din playoff-ul Grupei Mondiale ar fi trebuit să se desfășoare inițial în luna aprilie a acestui an, însă au fost reprogramate pentru perioada 5-6 februarie 2021. Totuși, nu vor avea loc nici la acea dată, ci în aceeași săptămână cu finalele de la Budapesta, informează frt.ro.

Asta înseamnă că România va întâlni Italia pe 16 și 17 aprilie 2021, în țara noastră, în timp ce finalele Billie Jean King Cup vor avea loc în perioada 13-18 aprilie, la Budapesta.

România a ratat calificarea la finalele Billie Jean King Cup

Echipele naționale ale României și Italiei s-au înfruntat până acum de 3 ori, Italia având 2-1 în meciurile directe. România a pierdut calificarea la finalele Billie Jean King Cup după înfrângerea cu Rusia, 2-3, la capătul unor meciuri jucate la Cluj-Napoca.

13 jucătoareau fost convocate, în Cupa Fed, din 2014 până acum pentru România: Halep, Begu, Niculescu, Cîrstea, Dulgheru, Olaru, Mitu, Țig, Bogdan, Buzărnescu, Cristian, Ruse și Bara

Citește mai multe știri din tenis:

Serena Williams, despre dificultatea de a fi o jucătoare de culoare în tenis: „Există un standard dublu în tot ceea ce facem”

Simona Halep nu a prins Top 10 câștiguri din premii în acest sezon. Cine e pe primul loc?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează