SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Bomba dimineţii la turneul de la Miami » Maria Şarapova bătută de o jucătoare care a intrat în top 100 de luni, fără victorie în faţa unei sportive din top 35

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 09:40

Ultimul meci de ieri de la Miami a adus şi prima surpriză uriaşă. Maria Şarapova, locul 2 WTA, a părăsit competiţia în turul 2. 
Rusoaica a fost învinsă în două seturi de numărul 97 WTA, Daria Gavrilova. Aceasta s-a impus cu scorul de 7-6, 6-3. Sportiva a ajuns pe tabloul principal în acest turneu graţie unui wild-card oferit de organizatori.

Gavrilova a uimit pe toată lumea în primul set, cînd s-a desprins la 5-3, însă "Masha" a revenit, însă a pierdut în tie-break la 4. Setul secund a fost destul de echilibrat, Gavrilova distanţîndu-se la un moment dat la 4-1, iar pînă la urmă s-a impus 6-3.

În vîrstă de doar 21 de ani, Gavrilova nu reuşise niciodată să învingă o jucătoare clasată între primele 35 de locuri, iar la ora actuală se află la cea mai bună clasare din carieră, intrînd în top 100 abia de luni.

Este cea mai grea înfrîngere pentru Maria Şarapova la Miami după cea din prima rundă la debutul din 2003. Simona Halep s-a întîlnit şi ea cu Gavrilova la Indian Wells, cînd românca s-a impus 2-1 (2-6, 6-1, 6-2).

"Ăsta este sportul, s-a întîmplat să pierd acest meci. Bineînţeles că este puţin surprinzător. Lumea se aşteaptă ca eu să cîştig mereu. Din păcate azi n-am făcut-o", a spus Şarapova la finalul meciului.

"Încă nu îmi vine să cred, parcă visez. Am visat să o bat pe Şarapova de cînd am văzut-o prima dată cînd a învins-o pe Serena în finala de la Wimbledon din 2004. Am crezut că pot să o înving, iar cînd m-am aşezat pe scaun la final am început să plîng. După ce am jucat cu Halep şi Kerber, am început să cred mai mult în forţele mele. Am fost destul de aproape să cîştig de fiecare dată şi cu ele", a spus şi Gavrilova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (121)
gizeh
gizeh  •  27 Martie 2015, 23:10
Postat de lapusneanul pe 27 Martie 2015, 17:11

globul imi arata ca astazi asistam la o noua surpriza....nu e clar cine paraseste competitia, parca nu ar fi simona :)

eu joc la cacialma și spun Williams!

caucazianul
caucazianul  •  27 Martie 2015, 20:55

CINE IUBESTE ISI INSOTESTE OFICIAL AMICUL LA SEJURUL DE LA MAIAMI.DIMITROV SI EL VA PAREASI COMPETITIA SI ASTFEL ,OFICIAL VOR PETRECE ZILE MINUNATE PE TARMUL AMERICAN. PERFORMANTA ESTE LASATA MAI JOS,AERELE SUNT IN URCARE.ATENTIE SIMONA......ATENTIE SIMONA....ATENTIE SIMONA.....

msr_ms
msr_ms  •  27 Martie 2015, 19:55

deci fasha infasata de o rusoaica de a ei.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează