SPORTURI  »  TENIS  »  ATP EASTBOURNE

Boost de încredere înainte de Wimbledon: Djokovici a câştigat primul titlu după şase luni

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iulie 2017 17:47

Novak Djokovici (4 ATP) a pus punct perioadei de secetă din 2017, reuşind să cucerească astăzi primul trofeu după şase luni. 

Sârbul s-a impus în turneul ATP 250 de la  Eastbourne, după ce l-a învins în finală pe francezul Gael Monfils, scor 6-3, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră şi 17  minute. 

La prima participare la un turneu pregătitor pe iarbă din 2010, Djokovici a avut o evoluţie solidă la Eastbourne, reuşind să nu piardă nici măcar un set pe durata competiţiei. 

Novak şi-a trecut în palmares cel de-al doilea titlu al anului, după ce mai câştigase la Doha, la începutul lunii ianuarie. 

3 titluri
are Djokovici la Wimbledon, cucerite în 2011, 2014 şi 2015 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează