SPORTURI  »  TENIS  »  DESTĂINUIRE

Boris Becker a dezvăluit motivul pentru care Djokovici nu-l suportă pe Federer

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2015 14:23

Boris Becker a vorbit despre spectacolul pe terenul de tenis și despre relația dintre Djokovici și Federer.

Fostul mare tenisman consideră că mulți sportivi din ziua de azi nu mai fac spectacol de teama de a nu fi sancționați de arbitrii meciurilor. De trei ori campion la Wimbledon, Becker spune că motivul principal pentru care Nole nu-l place pe Federer este pentru că acesta din urmă nu face spectacol și e reținut în a face anumite gesturi.

"Federer și Djokovici nu se plac într-un mod deosebit. Elvețianul este prea închis în el", a spus Becker, conform englezilor de la telegraph.co.uk. 

Actualul antrenor al lui Djokovici a continuat: "Federer este unul dintre cei mai apreciați sportivi, dar nu poți fi plăcut de toată lumea. Face bani buni din imaginea sa, dar credeți că ar fi făcut mai puțin dacă vedeam că-și exprimă sentimentele mai puternic?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
andrei.33
andrei.33  •  11 Iunie 2015, 10:58

Tabloidul gsp loveste din nou cu un titlu de exceptie.

xnread
xnread  •  10 Iunie 2015, 16:38

...ceea ce poate interesa este disciplina sportiva practicata de acesta, si modul in care o face, restul fiind parte a ,,sectorului'' privat cu drepturi rezervate..;)

916137205092411
Prodan Claudiu  •  10 Iunie 2015, 15:44

Eu nu cred .... aștept dezvăluirile. ... Sau mai bine hai sa vedem si noi alte titluri din articolul respectiv ca poate maine au nevoie de material. Federer fortat de sponsori sa nu -si exprime emotiile. Boris Becker invidios pe banii facuti de Federer din sponsorizari. A început lupta pt urmatorul mare turneu...atac incredibil Mai contribuie cineva ? Sau asta impreuna cu ce TUN a dat Becali ajunge pt ziua de maine?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează