SPORTURI  »  TENIS  »  DEZVĂLUIRE

Boris Becker dezvăluie în autobiografia sa un episod inedit din viaţa sa: "Soţia m-a lovit ca o furie"

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 21:37

Boris Becker, 45 de ani, fost numărul 1 mondial şi cîştigător a 6 titluri de Mare Şlem, îşi va publica în curînd autobiografia, "Viaţa nu e un joc".

El povesteşte în carte cum a reacţionat prima lui soţie, Barbara Feltus, cînd a aflat că germanul o înşelase cu o chelneriţă, Angela Ermakova: "A început să urle la mine, apoi, brusc, a sărit şi a început să mă lovească precum o furie. Noah, fiul nostru mai mare, s-a aşezat între noi. I-am prins mîinile la spate, dar m-a lovit cu picioarele, dădea ca o nebună. O adevărată oroare".

Becker recunoaşte însă că a avut o vină importantă în destrămarea căsniciei cu Barbara. "Mi-am trădat soţia cînd era însărcinată, am avut o fiică nelegitimă, am ascuns multă vreme adevărul. Nu e nici un dubiu, am fost un ticălos".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
peter76610
peter76610  •  28 Septembrie 2013, 15:49

Lasati-l dreacu pe Becker ca a început turneul de la Beijing ! Hai Simona , Hai Sorana !

dilibau
dilibau  •  28 Septembrie 2013, 10:06

I-a placut sa-si bage *ul* pe unde a apucat...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează