SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Boris Becker, NECRUȚĂTOR după finala de la Roland Garros! A pus tunurile pe noua generație: „Nu au mentalitate, asta îi deosebește de granzi!”

Boris Becker, alături de conaționalul Alexander Zverev, 22 de ani, locul 5 în clasament // FOTO: Guliver/Getty Images
Boris Becker, alături de conaționalul Alexander Zverev, 22 de ani, locul 5 în clasament // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 18:49

Boris Becker (51 de ani), fostul mare jucător de tenis german, fost lider mondial și câștigătorul a 49 de titluri de-a lungul carierei, a criticat în termeni duri noua generație din tenis după finala de la Roland Garros, câștigată de Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) în fața lui Dominic Thiem (25 de ani, 4 ATP), scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1. 

„Niciun jucător tânăr, cu excepția lui Thiem, nu a ajuns într-o finală de Mare Șlem. Asta nu e bine! Nu-mi spuneți că cei în vârstă sunt prea buni.

Nu au mentalitate de învingători. Asta-i deosebeşte de cei trei granzi (n.r - Djokovic, Federer și Nadal). Nu e vorba de forehand, nu e vorba de forma fizică, mentalitatea este cea care face diferenţa între învingător şi învins”, a declarat Boris Becker, potrivit reputatului jurnalist sportiv Stuart Fraser. 

 În TOP 20, cei mai tineri jucători sunt: Dominic Thiem (4 ATP, 25 de ani), Alexander Zverev (5 ATP, 22 de ani), Stefanos Tsitsipas (6 ATP, 20 de ani), Kharen Khachanov (9 ATP, 23 de ani) și Borna Coric (14 ATP, 22 de ani). 

6 turnee de Mare Șlema câștigat Boris Becker în carieră: neamțul s-a impus pentru prima oară la Wimbledon la vârsta de 17 ani, 7 luni și 15 zile

Rezumatul finalei Rafael Nadal - Dominic Thiem

Vezi și: NU E FAKE! VIDEO Cotidianul catalan Sport a „dezgropat” un interviu din 2002 cu Rafael Nadal, iar declarațiile sunt surprinzătoare!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
merace
merace  •  13 Iunie 2019, 19:40

Adica se da mare ca el la 17 ani a fost mai tare! :D hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close