TENIS  ·  INEDIT

FOTO Eugenie Bouchard, „sufocată” de propuneri, după ce a anunțat că își caută iubit: „Nu mai trimiteți CV-uri, trebuie să vă opriți!”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 10:39

Dacă în urmă cu cinci zile anunța pe twitter că își caută partener deoarece „carantina ar fi mai distractivă cu un iubit alături”, Eugenie Bouchard și-a schimbat acum punctul de vedere. 

Jucătoarea de tenis a primit numeroase propuneri, inclusiv CV-uri, din partea celor care sperau să o cucerească. Canadianca a revenit cu o nouă postare, după ce a fost „sufocată” de mesaje.

Agentul meu tocmai m-a informat că voi trimiteți astfel de CV-uri la adresa de email pe care o găsiți la mine pe profil. Trebuie să vă opriți cu toții”, a scris Bouchard. 

Printre cei care au reacționat la postarea inițială a jucătoarei din Canada a fost și Nick Kyrgios. Jucătorul ATP i-a lăsat următorul mesaj: „Mă îndoiesc!”.

+21 FOTO

Citește și alte știri despre Bouchard:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1