SPORTURI  »  TENIS  »  TATUAJE

Braţul pictat » Cine e jucătoarea de tenis din circuitul WTA cu cele mai expresive tatuaje

FOTO: Rio Open +1   FOTO
FOTO: Rio Open

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 00:00

Polona Hercog, numărul 83 mondial şi învinsa Soranei Cîrstea în primul tur la Rio de Janeiro, e jucătoarea cu cele mai multe şi expresive tatuaje din circuitul feminin.

Ceas, trandafir, lampă, craniu, aripi, un chip înlăcrimat, cifre romane, toate şi-au găsit loc mai ales pe braţul drept, desenele adăugîndu-se de la lună la lună şi ajungând aproape de umăr.

Slovena mai are tatuaje şi pe ceafă şi pe gât, în partea stângă. O urmează Svetlana Kuzneţova, care e şi ea pasionată de picturile pe piele

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
radumatei
radumatei  •  22 Februarie 2016, 12:27
Postat de para.para pe 22 Februarie 2016, 09:17

Angajatule fecesebiste de la ghesepe, se zice "poloneza" si nu cum zici tu, "polona". Mai lasa clona si mai pune mana pe carte.

Era o teorema care spunea ca daca lasi o maimuta la tastatura pentru un timp infinit, aproape sigur o sa re-scrie operele lui Shakespeare. Pina atunci, a scris un comentariu pe gsp.ro si l-a semnat "para.para"

assf
assf  •  22 Februarie 2016, 11:55

frumoase tatuaje. :) apropo, sorana a batut-o pe hercog in turul doi, nu in primul tur.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Februarie 2016, 10:57

Polona Hercog ...este din Slovenia ...para.para esti destept ca si vaalahu ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează