SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ȚIRIAC TROPHY

BRD Năstase-Țiriac Trophy » Tecău în dubiu, Copil și Ungur avansează

Tecău a participat luni la întîlnirea cu jurnaliștii prezenți la BRD Open FOTO Raed Krishan
Tecău a participat luni la întîlnirea cu jurnaliștii prezenți la BRD Open FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 22 aprilie 2015 13:45

Cîştigătorii de anul trecut de la dublu ar trebuie să joace azi primul meci pe zgura de la Bucureşti, dar problemele de sănătate ale românului i-ar putea face să renunţe

Horia Tecău a cîştigat trei trofee consecutive pe zgura de la Arenele BNR, cu trei parteneri diferiţi. Robert Lindstedt în 2012, Max Mirnîi în 2013 şi Jean Julien Rojer în 2014. E pentru prima oară în situaţia de a-şi apăra performanţa cu acelaşi partener, însă o tendinită la încheietura mîinii drepte l-ar putea împiedica să facă acest lucru.
Problema a apărut la turneul de la Monte Carlo, acolo unde perechea româno-olandeză a pierdut în primul tur în faţa cuplului Bolelli/Fognini, cei care-i învinseseră şi în semifinale la Australian Open. "De la o zi la alta sînt mai bine, dar voi decide miercuri dacă joc sau nu. Nu vreau să forţez şi să ajung la ceva mai grav, mai ales că urmează o perioadă cu turnee importante, Madrid, Roma, Roland Garros. Oricum, săptămîna viitoare nu voi juca nimic şi vom merge direct la Madrid", a spus el.

Adversarii perechii Horia Tecău/Jean Julien Rojer sînt Patrick Grigoriu şi Costin Pavăl din România.

Copil și Ungur avansează

Copil și Ungur au primit un wild card pe tabloul de dublu și ieri l-au onorat cu o victorie concludentă în fața lui Chris Guccione și Andre Sa, 6-1, 6-2, în 50 de minute. Ei îi vor întîlni în următorul meci pe învingătorii din disptuta Florin Mergea și Rohan Bopanna contra lui Marcos Baghdatis/Mihail Iujnîi. "Sper să jucăm cu Mergea. Eu îl cunosc pe Florin de cînd aveam 8 ani, deci de 22 de ani. Abia aştept să ne întîlnim din nou", a spus Ungur. Lui Ungur şi Copil le-ar plăcea să joace mai mult împreună, dar deocamdată clasamentul la dublu al fiecăruia nu le permite acest lucru. "Vom încerca să adunăm mai multe puncte, poate din challenger-uri, ca să putem să fim pe tablourile principale", a explicat Copil.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează