SPORTURI  »  TENIS  »  BRD TROPHY

BRD Trophy va avea sigur un iberic în finală: Lopez și Verdasco se duelează între ei

Fernando Verdasco
Fernando Verdasco

Articol de - Publicat sambata, 23 aprilie 2016 00:00

Un iberic va fi sigur în ultimul act, după ce Garcia-Lopez și Verdasco se înfruntă în semifinale.

Trei ore și 1 minut de tenis intens, minunat în multe rânduri, cu un joc de zgură etalat frenetic de Guillermo Garcia- Lopez și Guido Pella. Acesta a fost sfertul de finală cel mai pasionant al zilei de ieri, în care argentinianul a avut două mingi de meci în setul decisiv, la 5-4, dar n-a reușit să fructifice.

Totul a fost la limită, dar actul al treilea a dus dramatismul încă și mai departe, fiecare punct având parcă greutate în aur. S-a impus cel mai exprimentat de pe teren, câștigătorul de anul trecut, Garcia-Lopez, cu 7-6 (5), 3-6, 7-6 (6), la a 3-a minge a sa de meci.

"Când joci o partidă atât de lungă se întâmplă multe lucruri, treebuie să lupți pentru fiecare punct în parte, să dai totul, dar există suișuri și coborâșuri, când unul joacă bine, celălalt o face mai prost și tot așa. Până la urmă îți dorești să faci tot ce e posibil ca să câștigi", a spus ibericul.

"Diferențele sunt mici, câteodată e injust câ doar unul poate câștiga. E clar că el merita mai mult decât o înfrângere, dar tenisul e așa. Și eu am pierdut partide cu 6-7 în setul al treilea, e partea dulce și totodată partea amară a tenisului. Tie-break în setul al treilea e un pic loterie, până la urmă eu am jucat mai curajos și mi-au ieșit lucrurile, putea să nu fie așa. Sunt fericit că a fost așa", a încheiat el.

Pentru un loc în finală, Guille îl va întâlni pe compatriotul său, Fernando Verdasco, învingător cu 7-6 (6), 6-3 asupra olandezului Robin Haase în o oră și 28 de minute. "Ne cunoaștem de când eram mici. Va fi o partidă interesantă", a spus Nando despre înfruntarea cu conaționalul său. "Eu nu am nimic de pierdut, el este favoritul, din punctul de vedere al clasamentului, dar și pentru că a câștigat aici", a conchis fostul număr 7 ATP.

"După începutul greu de an pe care l-am avut, cu accidentări, sunt fericit că am ajuns iar în semifinalele unui turneu ATP. Mai ales că asta vine după o lungă perioadă de secetă"
Fernando Verdasco

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează