SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

BREAKING NEWS Primele detalii! Simona Halep a dezvăluit ce urmează după diagnosticul cu hernie de disc: "Acestea sunt informațiile!"

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 14:47

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) s-a retras de la turneul de la Beijing din cauza unei accidentări la spate, iar testele efectuate la revenirea în București au scos la iveală un diagnostic dur: hernie de disc.

UPDATE 17:17

Simona Halep a făcut noi precizări legate de accidentarea suferită și spune că nu va fi nevoită să se opereze de hernie de disc:

"Mulțumesc fanilor mei de peste tot și în special din România, pentru grija pe care mi-o poartă și care sunt îngrijorați după știrile apărute în mass media din România. Aș dori să precizez că este o hernie de disc într-adevăr, dar sub nici o formă nu se pune problema operației. Voi urma tratamentul adecvat care constă în exerciții și fizioterapie. Voi reveni cu informații!".

Liderul mondial a fost diagnosticat cu hernie de disc, câștigătoarea de la Roland Garros fiind cea care a făcut anunțul pe contul său de Twitter:

 "Salutare tuturor. Vreau să ofer un scurt update cu privire la starea mea de sănătate. Am făcut un RMN la spate și am descoperit că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare și voi reveni cu update-uri. Mulțumesc tuturor pentru suport", a scris Halep pe Twitter.

Aproape sigur, Simona Halep nu va mai participa la niciun turneu în acest an. Jucătoarea noastră mai trebuia să joace la Moscova și la Turneul Campioanelor de la Singapore. 

Nu se știe încă dacă Simona va fi supusă unei intervenții chirurgicale sau dacă va efectua un tratament care să nu presupună operația. Vom reveni cu amănunte!

Vezi și:  VIDEO Specialistul GSP explică de ce Simona Halep merită bonusul de 1 milion de dolari + detalii despre problemele grave pe care le are liderul WTA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
267890
267890  •  04 Octombrie 2018, 16:28

O avea n-o avea hernie de disc dar ceva la cap are in mod sigur. Iar prezenta ei pe locul 1 este o mare-mare anomalie.

344018929370831
Adrian Nistor  •  03 Octombrie 2018, 21:31
Postat de klauz pe 03 Octombrie 2018, 06:59

De ce nu publica plansele RMN? Alti sportivi au facut-o. Raspuns: pentru ca nu are nimica, decat antitalentul din dotare...

klauz esti *** maxima !si cred ca esti s ugaci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  03 Octombrie 2018, 17:46
Postat de spinoza pe 03 Octombrie 2018, 10:14

Esti un *** simpatic. Vrei sa publice si marimea cupelor de la sani sau nr de la chiloti, spre satisfactia ta bolanavicioasa?

Bitch, poate tu te exciti la femei urate si te intereseaza cupa lui halepa si chilotii ei. Unii perversi sunt asa ca tine. Eu insa servesc numai femei frumoase. Sa-si publice RMN-ul, nu are nimic si minte poporul cu rezonatorul. O jigodie care se da lovita pentru ca nu face fata in tenis.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează