SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

Buzărnescu, în sferturi la Praga » Victorie în două seturi pentru favorita 7

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 15:26

Mihaela Buzărnescu, locul 37 WTA, s-a calificat sferturile turneului de la Praga, după ce a învins-o pe Antonia Lottner, locul 158 WTA, scor 6-0, 7-6(9).

La fel ca în runda precedentă, Mihaela Buzărnescu a început foarte bine meciul și a câștigat categoric primul set. Românca a făcut trei break-uri și a controlat perfect jocul.

Setul secund a fost mai echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 6-6, fiecare reușind câte două break-uri. În tie-break, jocul a fost extrem de spectaculos, Buzărnescu și Lottner alterând la conducere. După ce a salvat o minge de set, românca a fructificat prima minge de meci și și-a adjudecat victoria.

În sferturi, Buzărnescu, a șaptea favorită a turneului va juca împotriva învingătoarei meciului Kristyna Pliskova - Qiang Wang.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
merace
merace  •  02 Mai 2018, 20:59

Bravo pentru Mihaela! Orice calificare in sferturi (deci in cele mai bune 8) la un turneu WTA este o performanta in sine pentru orice jucatoare. Mihaela a castigat si la dublu! Ma bucur si pentru Monica Niculescu, care a mai castigat azi un meci in turneul ITF de la Kimki.

constanteanul
constanteanul  •  02 Mai 2018, 20:56

Bravo !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează