SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

C.T. Popescu critică decizia luată de arbitri în meciul dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta: "Dacă e labilă psihic, să nu facă sport de performanță"

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 16:29

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat decizia arbitrilor de a opri meciul al doilea când Johanna Konta a început să plângă, în condițiile în care Sorana Cîrstea traversa o perioadă bună de joc.

  • România înfruntă în acest weekend reprezentativa Marii Britanii în Fed Cup, pentru menținerea în al doilea eșalon valoric al competiției.
  • Simona Halep s-a impus în primul meci, 6-4/6-1 cu Heather Watson. 
  • În al doilea meci, Johanna Konta a învins-o pe Sorana Cîrstea în două seturi, 6-2/6-3. Begu s-a accidentat și locul ei a fost luat de Sorana.
  • În al doilea meci, căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe bancă (detalii AICI).

"Nu are voie să întrerupă meciul pentru că o jucătoare izbucnește în plâns. Dacă e labilă psihic, atunci să nu facă sport de perfromanță. La meciuri de înaltă performanță poți să ai în tribune tot felul de situații la care să poți face față.

Dar nu mi se pare corect modul în care au procedat arbitrii, ca într-un moment în care Sorana era în revenire, să întrerupă meciul", a spus CTP la TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
tihi
tihi  •  23 Aprilie 2017, 10:20

Comportamentul si gestul lui Nastase a fost suburban.Si pe aceasta baza sa ataci oaspeti nevinovati este un comportament la fel de condamnabil! Asa ceva doar la noi se intampla.Sa faceti front comun in apararea unor comportamnte antisportive si inumane este si mai grav !

dani12345
dani12345  •  23 Aprilie 2017, 08:41

Bai GSP! Voi vedeti ce scrie presa engleza? "Excessive abuse from the crowd" . Bai nene sunteti prosti? Scrieti bai si voi ce s-a intamplat cu adevarat! Ii lasati sa-si bata joc de noi? Pe frustrata aia a busit-o plânso ca o batea Sorana! Bv CTP!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Aprilie 2017, 03:31

mai CTP, ***a, important e sa dea cu bata in ele. asta e tenisul vostru de azi, prostalaule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează