SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Cameră cenzurată » Mama lui Andy Murray a acoperit aparatul care filma loja scoţianului

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 22:08

Mama lui Andy Murray, Judy, a avut o problemă cu dispozitivul de filmat fixat pe marginea lojei în timpul Turneului Campionilor


La recent încheiatul Turneu al Campionilor, găzduit pentru a al patrulea an consecutiv de Londra, cei care au asigurat producţia tv a evenimentului au venit cu un element nou. Au aşezat camere de luat vederi fixe pe marginea lojelor pentru a surprinde reacţiile persoanelor apropiate jucătorilor.

Vexată de ideea de a fi supravegheată tot timpul, mama lui Andy Murray, Judy, a găsit metoda de a anihila ochiul indiscret: a înfăşurat eşarfa pe care o avea la gît în jurul camerei! Camuflajul n-a rezistat însă nici măcar un set, spre amuzamentul căpitanului de Cupa Fed al Marii Britanii. Ea a încercat din nou s-o înnoade, dar pînă la urmă a renunţat. Nimeni altcineva n-a mai avut probleme cu camera respectivă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  15 Noiembrie 2012, 11:39

Mi se pare normal ce a facut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează