SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ȚIRIAC TROPHY

Campioni răpuși » Marius Copil și Adrian Ungur, câștigătorii de anul trecut, au pierdut ieri în primul tur

Articol de , - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 00:00

Perechea câștigătoare de anul trecut a intrat ieri pe Terenul Central hotărâtă să lege o victorie de parcursul lung reușit în 2015.

Marius Copil și Adrian Ungur i-au avut adversari pe Chris Guccione și Andre Sa. N-a fost cum și-au dorit cei doi români.

După eliminările de la simplu, Copil și Ungur au pierdut și la dublu, în două seturi, cu 6-3, 6-4. "N-a fost ziua noastră , n-am reușit să profităm de șansele pe care le-am avut, ne-am fi dorit să repetăm ce am făcut anul trecut, dar nu s-a putut. Ne pare rău, mai ales că e și ultima ediție", a spus Adrian Ungur.

Cât despre adversari: "Guccione servește bine, dar noi am fost cei care ne-am incomodat, iar adversarii noștri au fost foarte pragmatici și pentru asta merită felicitați", a completat Adi. "A fost un meci greu, ne-am dorit mult victoria, dar n-a fost să fie", a adăugat Marius Copil la doar câteva secunde de la terminarea meciului, în timp ce un copil de mingi tocmai îl striga pe nume. "Mariuuus!!! Ai pierdut?". La intrarea în vestiarul jucătorilor e agitație mare.

Pentru a șterge un pic din amărăciunea meciului pierdut și pentru a resuscita amintiri, discuția s-a mutat spre trofeele de anul trecut. Unde le-au făcut loc? "În sufragerie, pe televizor, mai ales că este primul și probabil ultimul cucerit la Arenele BNR. L-am pus acolo ca să-mi amintească de o experiență frumoasă. E foarte important, mai ales că l-am cucerit acasă", a spus Marius. "Eu am o cameră specială pentru trofee și are un loc aparte". a spus Adrian. Aventura lor în 2016 la Arenele BNR s-a încheiat în doar două zile, dar nimeni nu le va lua parcursul plin de recompense din 2015.

Amintiri de la BRD Trophy » "Am scăpat de școală"

Adrian Ungur și Marius Copil au făcut o incursiune în trecut, primul a vorbit despre prima experiență la Arene, iar al doilea despre cea mai frumoasă

Turneul de la București e la ultima ediție. O istorie de două decenii se întrerupe în 2016. Câștigătorii de anul trecut de la dublu și-au amintit lucruri diferite. Adi chiar l-a rugat pe Marius să-l lase pe el primul să povestească întâia lui întâlnire cu turneul de la București. "Era în 1998 și am fost copil de mingi. A plouat atunci și finala a fost luni. Știu că eram foarte fericit, mai ales că mai mult de o săptămână am scăpat de școală", a spus Adi zâmbind. Avea 13 ani și visa și el să ajungă să joace pe terenurile de la Arenele BNR. Ungur a fost prezent de patru ori pe tabloul de dublu, iar pe cel de simplu de șapte ori. N-a mers mai departe de turul al doilea niciodată.

Marius, 25 de ani, a ales să vorbească despre cea mai frumoasă amintire de la Arenele BNR. "Pentru mine atunci când pierd e o amintire neplăcută, așa că o să vorbesc despre finala pe care am câștigat-o alături de Adi anul trecut, mai ales că a fost o partidă atât de intensă, în care nu știai cine va câștiga. În plus, a fost și ultimul meci pe Central, nu se poate uita. E cel mai frumos moment de departe", a spus Copil. El a fost prezent pe tabloul de simplu de șapte ori și nu a avansat mai mult de locul al doilea, iar pe cel de dublu tot de șapte. Multe amintiri, iar din 2017 de BRD Năstase Țiriac Trophy, doar ele vor rămâne.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează